Kan en EGR Valve Årsak Idle til Drop ?

En EGR ventil brukes på bilmotorer å redusere mengden av utslipp som slippes ut av bilen . En defekt EGR ventil vil ikke bare føre til en økning i utslippene , men kan også føre til mange problemer med motoren, blant annet en nedgang i tomgang . Formålet med EGR Valve

EGR ventilen brukes til å omdirigere noe av eksosen inn i luftinntaket til motoren for å redusere motorens forbrenning temperatur . Ved å holde forbrenningstemperaturen lav , blir dannelsen av NOx begrenset. NOx er en forurensende som fører til luftveisproblemer og andre problemer.
EGR Ventil Problemer

EGR ventiler kan utvikle sot fra eksosen . Disse avleiringer kan forårsake at ventilen kan arbeide langsomt eller for å feste åpen eller lukket. EGR ventiler kan også ikke fungerer korrekt på grunn av innvendig korrosjon . EGR ventiler kan rengjøres , men ved å bytte ventilen med en ny en vil sikre forsvarlig drift.
Impact på ledig

Når en EGR ventil blir fast åpen , vil det tillate eksos inn i motoren når den ikke trengs . Strømmen av eksos vil også arbeide for å redusere vakuumtrykket brukes av motoren for å få tak i tomgang. Dette vil ofte føre til et fall i tomgang og kan også føre til at motoren kveles .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66843.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer