Hvordan måle Timing Chain Wear på en Chevrolet

Tidspunktet kjeden på en Chevy motor er konstruert for å gi nøyaktig ventil timing. Ettersom motoren og registerkjededeksel slitasje på grunn av bruk, vil kjedet utvikle slakk som tillater ventilinnstilling til å endres under forskjellige motor forhold. Dette fører til at motoren til å gå ujevnt, og drivstoff kjørelengde vil lide. Siden timing kjeden legger kamaksel til veivakselen, og kamaksel driver distributør, kan kjeden slakk enkelt måles ved å observere distributør bevegelser. Du trenger
Skrutrekkersett
1/2-inch stasjonen socket satt
Parts-spray
Tannbørste
White stift
Vis flere instruksjoner

1

Rengjør taktmerkene med deler spray. Bruk en tannbørste til å skrubbe fet oppbygging unna timing kategorien ligger på timing kjedekasse, og timingen merke på harmonisk balancer eller Veivakselremskive.
2

Mark TDC (Top Dead Center -merket) på timing kategorien med hvit fargestift for å gjøre det lettere å se. Marker taktmerket på harmonisk balancer også. TDC merket er ofte merket som 0 grader på timing kategorien, og timingen merket er et hakk kutt i balancer.
3

Roter motoren i mot klokka, med en /2-tommers skralle og en 13/16-inch socket, inntil taktmerket og TDC mark oppstillingen. Som merkene begynner å komme nær, redusere rotasjon. Hvis du slår av motoren for langt, rotere motoren med klokken et par svinger og prøv igjen. Målet er å ta all slakk ut av kjeden i én retning og stoppe når merkene oppstillingen.
4

Fjern distributør cap og merk plasseringen av tenningen rotoren under den. Se rotoren tett som du sakte slå av motoren, med skralle og socket, i klokkens retning. Stoppe å snu så snart rotoren begynner å bevege seg. Motoren vil ikke slå seg meget langt for å få rotoren til å bevege seg. Mengden av rotasjon at motoren gjennomgår, før du flytter rotoren, indikerer hvor mye slakk i timing kjeden.
5

titt på timingen fanen og merk antall grader angitt av taktmerket . Noe mer enn 10 grader anses å være overdreven, og kjedet og tannhjul bør skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64583.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer