Hvordan få de Trouble Codes på en 2005 Hyundai Elantra

Det er flere varsellamper som kan gå ut på en 2005 Hyundai Elantra dashbordet. Check engine korresponderer med motoren, drivstoffsystemet og andre områder som omfattes av On-Board Diagnostic system. Elantra anti-lock oppbremsing system har sin egen varsellampe, som gjør dekktrykkovervåkingen. Hver av disse diagnostiske systemer problemer feilkoder, og du trenger ofte en annen diagnostisk skanner for hver. Prosessen, men for hooking skannerne opp og hente koden er fundamentalt den samme. Du trenger
Diagnostic scanner (e)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden dør og finn data link tilkobling. Dette er en port som har forbindelser til Elantra diagnostiske system. Det er en 16-pinners reseptor uttak som kan kobles til en skanner er kabel, og det ligger under dashbordet, mellom rattstammen og panseret utgivelsen.
2

Plug OBD din, ABS, eller TPMS scanner inn i Elantra er data link tilkobling.
3

Slå skanneren på, hvis det ikke slår seg på automatisk. Noen skannere vil variere i denne forbindelse.
4

Slå Elentra elektriske system på og vente på data å streame fra Elentra datamaskin til skanneren.
5

Les trøbbel koden når den vises på skanneren skjerm. Rådfør deg med skanneren brukermanual for koden definisjoner. I noen tilfeller vil du bli konfrontert med en ikke-generisk, produsent-spesifikke problemer kode. Brukerveiledningen kan ikke inneholde disse definisjonene, og din Elantra er eierens manualen vil ikke ha det heller. Du blir nødt til å gå på nettet og oppsøke en av de mange problemer-kode bestemte nettsteder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66019.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer