Hvor å Sjekk den Utslipp System på en Cadillac

For å hjelpe kontroll forurensning, krever Environmental Protection Agency et universelt system for On-Board Diagnostics-Second Generation (OBD-II). Regelen rammet alle biler som selges i USA starten i 1996 og strekker seg til i dag. OBD-II-systemet gjør mer enn bare å se etter Cadillac motorproblemer, det samhandler med en rekke sensorer plassert hele Cadillac. Dette inkluderer både drivstoff og utslipp systemer. Som med motoren, når et problem blir vedvarende, vil Cadillac interne datamaskinen registrerer forekomsten ved å tilordne en OBD-II-kode. For å få tilgang til disse kodene, må du ha OBD-II kompatibel hardware, som en håndholdt skanner. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Slå opp din Cadillacs data link tilkobling (DLC) online. DLC er din forbindelse til din Cadillac interne datamaskin, som ellers kalles drivverket kontroll modul (PCM). Imidlertid er DLC uttaket ikke ligger på samme sted på alle biler. For eksempel har en 2010 Escalade den under dashbordet og helt til venstre. A 2004 XLR har det plassert under rattet. I de fleste tilfeller er det et eller annet sted under dashbordet på førersiden.
2

Koble OBD-II skanneren til Cadillacs DLC stikkontakt. Porten inneholder spor å imøtekomme en 16-spiss kontakt, som vil være i slutten av skannerens diagnostisk kabel.
3

Slå på skanneren. Sett nøkkelen inn i Cadillac tenningen og slå på det elektriske anlegget. Dette vil "vekke" Cadillacs PCM. For noen merker av diagnostiske hardware, dette er ikke nok, og du må kjøre Cadillac motor i tillegg.
4

Vent 1-2 sekunder som din skanner grensesnitt med Cadillacs PCM. Hvis din nøyaktige merkevare av skanneren er forhåndsinnstilt for automatisk henting, bør deretter OBD-II koder vises på skanneren display. Hvis du bruker en skanner som ble solgt uten slik programmering, må du taste inn et gjenfinningssystem kommandoen selv. OBD-II-skannere er ikke alle det samme. De skiller seg etter merke, ved hjelp av forskjellige oppsett og knapp konfigurasjoner. Nøyaktige instruksjoner finner du i brukerhåndboken for enheten.
5

Kopier de feilkoder på en egen bit av papir. Du trenger ikke å gjøre dette hvis skanneren har USB-tilkobling og PC driverprogramvaren. Lag en liste, men av alle kodene på skanneren som ikke begynner med "C", "U" eller "B." Du leter etter "P"-koder, som dekker både motoren og utslipp systemer.
6

Place en stjerne eller stjernene ved siden av eventuelle "Feil" koder. Skanneren vil ha en metode for å skille mellom "trøbbel" og "ventende" koder. "Trouble" koder er hyppige problemer. De er så hyppig at PCM har aktivert check engine lys som en måte å få oppmerksomhet. "Pending" kodene har skjedd sjeldnere, og de ikke aktiverer noen dashbordet varsellys.
7

Slå opp OBD-II koding definisjoner. Det vil være to sett som du trenger å finne. Alle post-1996 kjøretøy benytter generiske OBD-II koder. General Motors (GM) har flere koder ment å supplere de OBD-II standardiserte seg. Generiske koder er inkludert i de fleste OBD-II scanner brukerens håndbøker. GM kodene kan bli funnet på Internett uten kostnad, men de er også oppført i modell-spesifikke og år-spesifikke Engelsk versjon. Ingen av GM eiers manualer vil omfatte enten sett med koder.
8

Les gjennom koding definisjoner. Ikke alle av dem håndtere utslipp eller drivstoff systemet. Understrek kodene som gjelder, som de beskriver eksosgassen omdirigering problemer. Listen skal nå tilby en serie med prioriteringer, bør du velge å løse problemene selv. Hvis du bestemmer deg for å involvere en mekaniker, vil listen ha spart deg for å betale diagnostiske avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67047.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer