Hvordan Mål Fuel Pressure i en 1996 Dodge 3,9

The Dodge 3,9-liters V-6 ble introdusert i 1987 for 1988 årsmodell. Den 3,9-liters Dodge motoren ble kun brukt i Dakota, 1500 Ram, og Ram 1500 van. 1996 Dodge 3,9-liters motoren ble utstyrt med flere punkt eller "multi-point" bensininnsprøytning. Injektorene er på sidene av motoren over hver forbrenningskammer eller sylinder. Injektorene er matet med brensel ekshausten skinnen, noe som er en metallskinne som omgir toppen av motoren. Brenselet rail har et drivstoff trykktesting port innebygd i skinnen selv. Du trenger
Drivstofftrykk tester
Assistant eller andre person
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på bilen som du utfører drivstoff trykktest. Sett hetten rekvisitt å holde panseret under dette prosjektet, hvis det er tilgjengelig.
2

visuelt og finn drivstoff rail på førersiden av 3,9-liters motor. Finn trykktesting porten på drivstoff rail. Testeren porten har en cap på det som er identisk med et dekk ventilen stammen cap. Fjern trykket tester beskyttelseshetten ved å vri den mot klokken med hånden.
3

Installer et drivstoff spenning tester på drivstoff trykktesting port. Fest tester montering på port ved å vri den mot høyre hånd. Spør en assistent eller andre personen til å slå av motoren på bilen på, mens du holder trykket tester måler vekk fra motoren. Hvis motoren ikke starter, spør assistenten å vri om tenningsnøkkelen slik at motoren slås over. Instruere assistenten ikke å vri om nøkkelen i mer enn tre sekunders intervaller, så vil du ødelegge motoren starter ved å gjøre det.
4

Les måleur på spenning tester for å se hvor mye drivstoff press den 3,9-liters er å sette ut. Måleren skal være mellom 44 og 54 psi eller pounds per kvadrattomme. Hvis motoren er i gang, og tallet på måleren er utenfor de gitte parametre, så er det et problem med drivstoff trykket i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67046.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer