Hvordan sjekke en stygg Termostat

En termostat er en viktig komponent i motorens kjølesystem. Termostatens funksjon er å holde temperaturen i kjølevæsken i kjøretøyet, å holde den innenfor det normale driftsområde. Når termostaten er i stand, vil den åpnes når temperaturen i motoren når sitt normale området. Kjølevæsken vil deretter sirkulere gjennom radiatoren, hvor den avkjøles. Når termostaten blir defekt, vil det ikke åpnes ordentlig. Det letes etter en dårlig termostat kan gjøres ved hjelp av en enkel teknikk. Du trenger
skrutrekker
Container
Pot
Vann
Cooking termometer
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på kjøretøy og sikre det på plass. Sørg for at bilens motor er helt kult. Finn termostat, funnet under radiator cap. Du vil se en kort svart slange som er festet til termostaten. Plasser en beholder under bilen for å fange kjølevæske fra slangen.
2

Løsne og fjern skruene som er plassert på hver side av slangen, deretter vri slangen før den blir løs. Fjern skruene fra termostat dekselet, og ta av dekselet sammen med termostat.
3

Heat én liter vann i en gryte til 200 grader Fahrenheit. Bruk en matlaging termometer for å teste temperaturen i vannet. Plasser matlaging termometer i vannet og se på måleren, mens vannet begynner å varme.
4

Plasser termostaten forsiktig inn i pott av varmt vann når den når 200 grader Fahrenheit. En matlaging tanga kan brukes til å senke den inn i varmt vann for å hindre sprut. Hvis termostaten fungerer som den skal, bør det begynne å åpne opp umiddelbart. Hvis det fremdeles er lukket, det betyr at termostaten er dårlig og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66524.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer