Hvordan diagnostisere en Power Steering Pump Failure

The servostyring pumpe gjør det enkelt å manøvrere bilen med liten innsats. En serpentin belte forbinder pumpen til veivakselen, beveger hydraulisk fluid gjennom et lukket system. Når en bil blir vanskelig å styre, eller når merkelige knurrer og hyler utgå fra under panseret, kan det være på tide å skifte servostyring pumpen. Andre problemer, slik som lav væske eller mistilpassede belter, kan også være forkledd som en dårlig pumpe. En inspeksjon eller en trykktest kan brukes til å diagnostisere en dårlig servostyring pumpe. Du trenger
Servo pumpe trykkmåler
Vis flere instruksjoner
Inspiser Servostyring Pumpe
en

Hør etter angiveri støy med panseret åpent og motoren i gang. Popular Mechanics sammenligner denne støyen til et "elg i varmen." Det kan høres lik den sutre pumpen kan gjøre når spy rattet helt til den ene siden, men dette angiveri kan skje med rattet i enhver posisjon. Sjekk spenningen på Serpentine beltet for å sikre at du ikke vil høre at beltet angiveri i stedet.
2

Sjekk væskenivået i servostyring pumpen. Dersom fluidet er lav, er det sannsynlig at en lekkasje et eller annet sted. Se under bilen. Den røde, gjennomskinnelig farge servostyring væske gjør det enkelt å skille fra mørk fett eller den gylne snev av motorolje. Lavt væskeinntak kan føre til dårlig pumpe ytelse og kan også brenne ut pumpen.
3

Inspiser servostyring linjer for lekkasjer, sprekker eller tresko. Hvis disse er defekt, vil de holde pumpen fra å motta nok væske. Ligner på en servostyring pumpe svikt, kan styringen være vanskelig og pumpen kan være stønner eller klynking.
Pressure Test din Servostyring Pumpe
4

Test væsketrykket på servostyring pumpe for å bekrefte at den mislykkes. Slå av motoren, og hekt trykket linje fra servostyring pumpen. Sett inn trykkmåler i mellom trykket linje og pumpen, med måleren vendt pumpen.
5

Slå på motoren. Sveiv på rattet hele veien i én retning. Gjenta dette tre ganger for å fjerne luft fra linjene som vil føre til falske avlesninger på testen.
6

Kontroller trykket på 1000 rpm. Rus motoren til 3000 rpm, og sjekke trykket igjen. Trekk fra trykkforskjellen, og sammenligne den med den foreslåtte trykkforskjellen av merke og modell kjøretøy.
7

Drei rattet en retning til den stopper. Kontroller servostyring pumpe press. Evaluere dette beløpet mot den foreslåtte press for ditt kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66377.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer