Min 2000 Buick Regal vil ikke starte

The Buick Regal er et mellomstore sedan som i utgangspunktet endte sin produksjon kjøre i 2004, men ble brakt tilbake til det nordamerikanske markedet begynner med 2011 årsmodell. 2000 Regal representerer fjerde generasjon av produksjon for bil, og har en 3.8L V6 motor og en fire-trinns automatisk girkasse. Problemer med drivstoff levering eller tenning systemer kan hindre Buick Regal fra å starte riktig. Du trenger
Startkabler
Spark tester
Vis flere instruksjoner
Hvis Buick Regal Vil ikke Crank
en

Utfør en jump start på Regal bruker en annen fungerende bil og startkabler.
2

La Regal er motoren gå på tomgang i flere minutter hvis jump-starter bilen er vellykket. Dette vil tillate batteriet å lade opp.
3

Slå av Regal og fjern startkabler etter flere minutter, og deretter forsøke å starte bilen igjen. Hvis Regal fremdeles ikke starter, er batteriet klarer å forsyne strøm og må byttes ut med et nytt batteri.
Hvis Buick Regal Krank
4 < p> Pass på at det er gass i tanken. Kjører ut av gass er en vanlig årsak til at en Regal vil sveiv uten å starte.
5

Sørg for at hver tennplugg har en ren forbindelse uten korrosjon.
6

Fjern Registerreim dekke. Kontroller registerremmen for å sikre at den er intakt. Hvis Registerreim har røket, og erstatte det er en veldig engasjert og komplisert prosess, og det kan være nødvendig å konsultere en kvalifisert mekaniker.
7

Vri nøkkelen til "ON" posisjon og lytte etter drivstoffpumpe å presse innsprøytningssystemet. Hvis du ikke hører noe, kan drivstoffpumpen må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66378.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer