Slik feilsøker en 1998 Dodge Durango

The 1998 Dodge Durango er en full - sized SUV. Det ble utformet som en erstatning for Dodge Ramcharger . The Durango har gått gjennom tre designendringer siden starten. Ikke kjent for sin pålitelighet, har Durango problemer som er felles med alle Dodges og problemer som er spesifikke for Durango. For å få disse fast for gratis under tilbakekalling utstedt for disse problemene , men må du først prøve å løse problemene . Instruksjoner
en

Sjekk om 1998 Durango var utstyrt med en defekt dynamo kabel. Denne kabelen har ikke tilstrekkelig lukkekraft og kan bue , forårsaker en elektrisk brann i motorrommet . Dette elementet kan bli løst av en autorisert Dodge forhandler uten kostnad under fabrikken tilbakekalling for dette elementet.
2

Note hvis 1998 Durango lider av en svak bensin tank stropp , noe som kan svikte under normal drift . Tanken vil ikke bli støttet hvis dette skjer, og en drivstofflekkasje kan utvikle grunn av belastning blir plassert på drivstoff linjer og drivstoff linje tilkoblinger . Du kan ha dette problemet løst uten kostnad under fabrikken tilbakekalling for dette problemet .
3

Sjekk for bremsevæske lekkasjer i baksiden av SUV. Ruting av de bakre bremseslanger fører det til å gni mot understell komponenter. Dette i sin tur vil etterhvert bli oppbrukt et hull i linjen , minkende brems ytelse. Dette elementet kan byttes under fabrikken tilbakekalling uten kostnad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64863.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer