Starter Problem i en Ford Expedition

Hvis Ford Expedition har et problem med å starte, kan det være en av flere ting fra tenningen til en datamaskin og /eller sensor problemet til interne motorproblemer. Du må finne ut hvilket område som forårsaker starter problemet. Hvis motoren lampen ikke lyser, og forutsatt at batteri og generator fungerer som de skal, sjekk for drivstoff og gnist først, og deretter kontrollere datamaskinen og sensorer ved hjelp av en skanner. Du trenger
ny tennplugg
Butikk filler
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Trekk en av tennplugg ledninger av en tennplugg . Pinne den nye tennpluggen inn i enden av ledningen, og deretter legge den på en metalldel på motoren. En bolt er et godt valg, som det må være støpt eller stål. Du vil ikke være i stand til å fullføre denne testen mot krom eller aluminium.
2

Spør en hjelper til å dra motoren over. Se tennpluggen nøye for å se om det gnister. Hvis den gjør det, du har gnist, og dermed tenningen fungerer. Forlate tennpluggen frakoblet hvis du trenger å gå til neste test.
3

Layer butikk filler under Schrader ventil i drivstoff linjen, som ligger på toppen av motoren . Fjern hetten. Skyv Schrader ventil ned med skrutrekkeren. Be hjelperen å dra motoren over. Stå tilbake mens du holder Schrader åpen - drivstoffet kunne skyte ut et par meter opp i luften. Hvis drivstoffet bare dribler ut, er start problem i drivstoffsystemet - drivstoffpumpe, bensinpumpe relé eller ledninger. Hvis drivstoffet skyter ut mer kraft, er drivstoffsystemet fungerer. Sett på tennpluggen
4

Sjekk interne motorkomponenter -. Noen kan kontrolleres uten å ta motoren fra hverandre. Hvis du hører timing chain rallende, er problemet med timingen kjeden. Hvis motoren bare klikker når du prøver å starte den, og vet du er batteri, dynamo og starter godt, kan du ha en låst opp motoren. Hvis du tidligere overopphetet bilen, kan du ha en blåst toppakning, som kunne hindre start.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67512.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer