Min '94 Chevy Astro vil ikke starte

Astro-modellen var den mellomstore, familie van alternativ for Chevrolet delingen av General Motors selskapet 1985-2005. 1994 Astro van inneholdt en kvadratisk kropp med doble tilbake cargo dører og en glidende passasjer dør. Van seter sju passasjerer og har en romslig bagasjerommet. Det finnes et bredt spekter av problemstillinger som kan bidra til en nei-start problem med 1994 Astro van. Du kan prøve noen no-starte feilsøking selv før du tar van til en mekaniker. Mange nei-start problemer er enkle og rimelige reparasjoner som krever lite mekaniske ferdigheter. Du trenger
Startkabler
Second hopp kjøretøy
Sikringer
lirke bar eller lang skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen frem til "på", og vri frontlys bryteren. Hvis lysene og instrumentpanelet lyser ikke kommer på, er batteriet døde eller nesten døde og krever en jump-start eller nytt batteri.
2

Klem et sett med startkabler til batteriet for Astro van og en annen hoppe kjøretøy. Først fester den positive kabelen til plusspolen på bilen, så de positive og negative kabler til hopp kjøretøyet og til slutt, klemme den andre enden av den negative kabelen til en umalt metallflate på van. Idle hoppe bilen i noen minutter for å lade batteriet og deretter starte bilen.
3

Les drivstoff nivå måleren på dashbordet instrumentpanelet for å sørge for at Astro har nok drivstoff for å starte motoren. Hvis batteriet er ladet, vil TANKMÅLER stige og viser mengden av drivstoff i din.
4

Ta av luftfilteret og sjekke filteret og bolig for tilsmussing og blokkeringer som kanskje holde på gassen kroppen fra å få luft og hindre bilen i å starte.
5

Skyv inn massen luftstrømmen sensor og spjeldhus kontakter for å sikre at de er plugget fordi bilen ikke vil starte hvis disse kontaktene er løse.
6

Ta ut sikringen panel dekselet under dashbordet og bytt eventuelle ødelagte eller skadede sikringer og ledninger. Blåst sikringer er lett å kjenne igjen fordi de er brune eller svarte i fargen, ledninger må skiftes hvis endene er frynsete eller dele
7

Knock på gasstanken flere ganger med et brekkjern eller. lang skrutrekker mens en annen person prøver å starte bilen. Tappe på drivstofftanken kan hjelpe deg å komme rundt dårlige flekker i bensinpumpen slik at du kan starte bilen, men du må skifte bensinpumpen.
8

Trykk på starteren et par ganger med et brekkjern eller skrutrekker, hvis motoren starter etter tapping, så din starteren går dårlig og må byttes ut. Starteren er plassert ved siden av motorblokken, på passasjersiden av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66845.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer