Slik feilsøker en Autometer & turteller

Auto Meter gjør en rekke ettermarkedet ytelse målere for nesten alle merke og modell kjøretøy. Trekke opp en av Auto Meter prestasjoner turteller i bilen vil gi interiøret et tilpasset utseende i forhold til bestanden måle klynge turteller. Siden Auto Meter turtellerne koble til lager kjøretøy ledningsnett med bare noen få enkle koplingsforbindelsene, feilsøking problemer med Auto Meter turteller kan gjennomføres ved en rask sjekk av måleren ledninger. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller integriteten til alle ledningene som de turtelleren terminaler, som ligger på baksiden av måle. Siden baksiden av måleren er lett tilgjengelig med hånden, feilsøking ledningene på måleren i seg selv er det beste stedet å begynne. Kontroller at alle ledninger er koblet til de riktige kontaktene. Ledningene kan variere avhengig av modell av turteller din, men disse vanligvis inkludere en rød makt wire, en hvit belysning wire, en svart jordledning og en fiolett RPM signal wire.
2

Sjekk skiftet lys kraft stikkforbindelsen inn på baksiden av profilen hvis takometer er utstyrt med en forskyvning lys. Disse stakk av turtelleren viktigste strømforsyning via skiftet lys støpselet i måleren bak. Skiftet lysene er ofte sendes fra Auto Meter unplugged, noe som gjør det en vanlig feil å glemme å plugge dem inn når du kobler resten av måleren tilkoblinger.
3

Åpne turteller makt wire tilkobling . Avhengig av installasjonen, kan den nøyaktige plassering av de ledningsskjøtene variere. Vanligvis er turtelleren strømledningen skjøtes inn i en 12-volts ledning i bestanden tenningen sele. Fjern eventuelle Phillips-skruer som fester plast rattstammen dekke ligger like bak bilens ratt, og løft av dekselet. Sjekk at turtelleren strømledningen er forsvarlig skjøtes inn i en 12-volts strømkilde. En utilstrekkelig strømkilde ville føre til sporadisk feil og /eller misread RPM verdier av turtelleren.
4

Sjekk at turtelleren RPM signal ledningen er sikkert skjøtes inn i aksjen RPM signal wire. Vanligvis er dette den fiolette ledningen på Auto Meter turteller. Referere til en butikk vedlikeholdsmanual for bilens lager koblingsskjema hvis du er usikker på lager RPM signal ledning plassering. En feil tilkoblet RPM signal ledning kan føre til måler for å ikke registrere noen RPM verdi i det hele tatt, eller å misforstå RPM signal og gi deg feil avlesning.
5

Skift ut eventuelle funksjonsfeil deler av turtelleren. Hvis du er sikker på at alle ledninger tilkoblinger er sikkert skjøtes og isolert, er den sannsynlige problemet med turtelleren komponenter. Hvis turtelleren ikke tenner, skifte belysning pære inni måleren forsamlingen. Disse kan bli funnet direkte fra Auto Meter hjemmeside autometer.com, og på mange auto deler forhandlere. Mer kompliserte elektroniske funksjonsfeil kan gjøre det nødvendig å erstatte hele turteller enheten. Legg merke til at slike feil skal være svært sjelden hvis turtelleren er koplet riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67922.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer