1997 Dodge Van elektrisk lås Feilsøking

Dodge varebiler kan selges med en valgfri elektrisk drevet sentrallås. Den glidende side-døren og bakluken er også inkludert i systemet. Systemet bidrar til å opprettholde sikkerheten for last, og gir også trygghet for passasjer varebiler fordi dørene kan låses under flytting, og vil låse i visse ulykker forutsatt at det er makt. Problemer med systemet kan være relatert til keyless senderen, låsing og opplåsing. Slike problemer kan rettes opp ved å følge noen feilsøkingstrinn. Du trenger
Ekstra batterier
Vis flere instruksjoner
en

Bytt batterier i fjernkontrollen nøkkelfri adgang senderen om dørene ikke vil låse eller låse opp. Fjern batteridekselet og sett inn et nytt batteri med den positive (+)-ikonet peker oppover. Lukk dekselet og prøv på nytt.
2

Trykk interiøret unlock knapp på dashbordet for å låse opp alle dørene hvis de bakre dørene ikke låse når du slipper slusene på individuelle fordørene .
3

Se etter en feilaktig lukket dør hvis sentrallåsen låser umiddelbart etter låsing. Det er en indikasjon på at en dør ikke er lukket ordentlig. Sjekk at varsellampene for å blinke. Blinkende indikerer også en dør på Dodge van har ikke ordentlig lukket.
4

omprogrammere den automatiske dørlåsen funksjonen hvis det ikke er i bruk etter behov. Standardinnstillingen er at dørene låses når motoren startes. I tilfelle en ulykke kan dette gjøre det vanskeligere å bli reddet, fordi selv om slusene bør låse i en ulykke, vil de ikke hvis det ikke strøm. Sett nøkkelen i posisjon 2 og lukke alle dører. Trykk nederst på dashbordet sentrallås bryteren i 5 sekunder. Den automatiske låsesystem vil bli slått av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67485.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer