Hva er tegnene for Trenger et stempel ringer erstatning?

Bytte stempelringer på en motor er ikke en reparasjon som er vanlig eller tilfeldig utført. Bytte stempelringer tendens til å gjøres som en del av en motor overhaling som kan følge reparasjoner knyttet til en blåst toppakning , overdreven olje forbruk eller en motor gjenoppbygge. Store motorproblemer

Det er ganske vanlig å erstatte stempelringer samtidig som andre store motor reparasjoner . Den generelle teori er at så lenge som mekanikeren er allerede i det og at motoren allerede er tatt fra hverandre , bør et nytt sett med stempelringer inngå i prosessen. Import Bil sier at stempelringene skal erstattes helst et kjøretøy har en stor motor ventil reparert .
Oljeforbruk
p Hvis bilen din er forbruker store mengder olje , vil du sannsynligvis trenger å erstatte stempelringer . Forbruker store mengder olje øker sannsynligheten for at motoren din til slutt vil gå tørr og bli skadet .
Blue Smoke

Overdreven oljeforbruk fører til tykk , fet blå røyk som kommer ut av bilens eksosanlegg . Hvis du merker at bilen spy ut store skyer av blå røyk når tomgang eller akselererer , er det sannsynligvis på tide med et nytt sett med stempelringer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66035.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer