1996 Honda Accord vil ikke skifte Ut av Park

The Honda Accord ble utgitt i 1976. I 1982 ble det Honda Accord den første japanske-merket kjøretøy å bli produsert i Amerika. 1996 Honda Accord hadde et valg av tre motortyper: en 2,2-liters firesylindret, en 2,2-liters "VTEC" firesylindrede og en 2,7-liters V-6. Den 1996 Overensstemmelsen tilbudt med enten en automatisk eller en manuell overføring pakke, avhengig av sub-modell av Accord. Du trenger
Startnøkkel
Vis mer Instruksjoner
overstyring Nøkkelhullet
en

Sett tenningsnøkkelen i viktige sporet på høyre side av girspaken. Honda installert en lås bypass for de automatiske shifters. Ved å plassere nøkkel i sporet ved siden av girspaken, bør shifter låse opp.
2

Trykk bremsepedalen.
3

Tråkk tommel-knappen på girspaken. Prøv å sette bilen i en redskap enn "Park". Hvis bilen går inn i et gir ved hjelp av denne metoden, går du videre til tenningslåsen test i neste avsnitt. Dersom kjøretøyet ikke vil skifte ut av "Park", selv om du bruker overstyring nøkkelhullet, er skiftet kobling til overføring bundet opp eller skadet. Inspisere shift linkage fra girspaken til girkassen om kjøretøyet er fast i "Park" ved hjelp av overstyring nøkkelen hullet. Kontroller at koblingen er festet til overføring på driver's-side toppen av sendingen.
Ignition Switch Test
4

Sett tenningsnøkkelen i tenningen av kjøretøyet. Vri nøkkelen til "II" posisjon eller "Tilbehør"-posisjon. Den tilbehør posisjon aktiveres når alle dashbordet lyser, men bilen starter ikke.
5

Plasser foten på bremsepedalen.
6

Hjørnespark å flytte bilen ut av park med tenningen i "Tilbehør" og foten på bremsepedalen. Dersom kjøretøyet ikke vil skifte, kan problemet ligge i ett av to områder:. Tenningsbryteren eller bremsepedalen sikkerhetsbryter
7

Trinn ut av bilen med nøkkelen fortsatt i "Tilbehør "-stilling. Knele ved siden av førersetet og trykk på bremsepedalen med hånden. Du skal høre et klikk når man trykker på bremsepedalen. Klikket ligner på klikk som blinklyset gjør. Hvis bremsepedalen ikke klikker, kan bremsen sikkerhetsbryter være dårlig. Hvis bremsen klikk når du trykker på pedalen, kan problemet ligge i tenningen slå seg. Tenningen er satt til utgivelse overføringen bare når tilbehør posisjon er aktivert, eller motoren er i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66273.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer