DIY Spark Discharge

Spark utslipp er en av de vanligste metodene for å kontrollere bilens tenning. Du kan visuelt sjekke om motoren din er å produsere en kostnad ved å fjerne tennplugg dekselet og starte motoren. Hvis du ser en gnist utskrevet fra enden av ledningen, kan du utelukke tenning problemer når bilen mangler eller vil ikke starte i det hele tatt. Denne teknikken har blitt brukt i mange år, og selv opplever mekanikk vil sjekke det før du går videre til andre mer kompliserte diagnose. Du trenger
Spark plug socket
Ratchet
Hansker
Vis flere instruksjoner
en

Lean over panseret på bilen mens motoren er slått av og trekk av nærmeste tennpluggen med fingrene. Ta ut tennpluggen med en Plugghetter.
2

Place slutten av tennpluggen tilbake i tennpluggen akkurat som om det var før du fjernet det. Sett på et par skinnhansker.
3

Hold tennpluggen med fingrene ved den tykke gummi delen på enden av ledningen.
4

instruere en assistent til å sitte i førersetet og vri om nøkkelen for å snu motoren en kort stund. Hvis motoren starter, det er greit. Observer slutten av tennpluggen. Hvis det utslipp en konsekvent gnist, er tenningen i orden. Hvis du ikke ser noen gnist, kan du ha et problem med tenningssystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68513.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer