Typisk Dynamo Voltage

En bil dynamo er en elektrisk generator som skaper energi til å kjøre bilen og lade batteriet . En bilens dynamo som ikke setter ut nok spenning til å fullføre begge disse oppgavene krever reparasjon eller utskifting. Utgangsspenning

Dynamo produksjonen vil variere , men dynamoen utgang bør ligge mellom 13,8 og 15 volt. For å bestemme utgang, koble de positive og negative leder av et multimeter til de positive og negative polene på bilbatteriet. Mål dynamo utgang med motoren på tomgang og alle elektroniske tilbehør ( frontlykter , radio, osv. ) er slått av .
Dynamo Failure Signs

En lav dynamo utgang kan en registrere av en sviktende dynamo . Dynamoen skivene spinner på en intern peiling . Disse lagrene og andre interne komponenter kan begynne å svikte og redusere dynamoen utgang. For å teste , fjerne beltet og vri hjulet for hånd . Skivene skal slå greit. Ujevn motstand eller ujevnhet når du slår dynamoen remskive er en indikasjon på slitasje som vil trolig kreve dynamo erstatning.
Andre årsaker

Dynamo utgangen kan også bli redusert på grunn av belte og ledninger problemer . Inspisere belter for riktig spenning og tegn på slitasje eller skade . Belter som viser sprekker eller ujevn slitasje må erstattes. Inspisere ledninger til dynamo og batteri for skade, korrosjon , eller løse forbindelser .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66982.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer