Trooper Transmission Problemer

Isuzu har ikke produsert Trooper siden 2002, og produsenten har gjort bare noen få minnes på denne bilen. Flere Trooper eiere har klaget over problemer med overføringen, ifølge Edmunds. Disse overføring klager håndtere alt fra komplett girkasse fiasko til en mer mindre problem med overføring væske. Transmission Slipping

Edmunds rapporter om at noen Trooper eiere har hatt problemer med overføring slipping. Selv Isuzu ikke har utstedt en tilbakekalling for dette problemet som i 2010, attributter Edmunds slipping til overføring band på seg inne i Trooper. Senderanordningen band sitter på innsiden av overføringen, hvert gir har et band som holder den på plass som driveren skifter til et annet gir. Slitte band kan føre til at Trooper er overføring å skli.
Lav girolje

Mange problemer med overføringen i Isuzu Trooper er tilskrevet lav overføring væske, med rapporter som indikerer at en utett ventil kan være problemet. En Trooper kan skli tannhjul, rykk når girskiftene skjer eller ikke la Isuzu flytte i det hele tatt. The Trooper eieren må sjekke overføring væske nivå. Overføring peilepinne, med linjer som angir nivå, er plassert under panseret. Disse linjene vise om overføring væske nivået er lavt eller på et akseptabelt nivå. Den Isuzu eieren må legge til overføring væske når nivået faller under den øverste linjen på peilepinnen, men han blir advart mot å legge væske i overkant av øverste linje.
Transmission Failure

Isuzu Trooper eiere har klaget overføring svikt skyldes overoppheting av enheten på grunn av at det blir operert med en tett girkasse filter. Overføringen filteret samler det meste av rusk laget ved slitasje av tannhjulene. Når filteret blir tilstoppet med overføring rusk, betyr det ikke at strømmen av ren overføring væske inni girene. Girene begynner å skape mer friksjon forårsaker overføring til å kjøre varmere. The Trooper eieren kan se denne overoppheting utviklingen på peilepinnen av overføring væske, for bremsevæsken vil lukte brent, eller små partikler vil være synlige i væsken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65960.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer