Vil et dårlig batteri Force Power Steering å mislykkes?

Strøm styresystemer har både mekaniske og hydrauliske komponenter , og er ikke elektrisk . Du kunne pin servostyring problemer på en dårlig batteri kun hvis batteriet er ille nok at det overworks ladesystemet - forårsaker dynamoen å mislykkes, noe som i sin tur overworks beltet som driver både servostyring pumpe og dynamo, forårsaker beltet til å mislykkes . Belt -Driven

En enkelt belte driver både bilens ladesystem og driver hydraulikkpumpe som driver servostyringen . Hvis beltet glir dårlig eller pauser , vanligvis fra normal slitasje , vil servostyring ikke fungere og batteriet vil raskt miste sin kostnad. Kontroller Serpentine beltet .
Servostyring Fluid

servostyring væske er en spesiell olje servostyring pumpe sender via høytrykksslanger å hjelpe til med styringen . Hvis væskenivået blir for lavt , vil systemet svikter . Topping av væsken kan avhjelpe problemet , men hvis problemet oppstår på nytt , det er en lekkasje et sted som må repareres .
The Pump
p Hvis det belte er i god form og stram , er det servostyring væske reservoaret full og systemet fremdeles ikke fungerer , sjansene er den hydrauliske pumpen i systemet har sviktet . Erstatte den eller ta bilen til en mekaniker til å gjøre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65961.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer