Chevy Impala rattstammen Problemer

Chevrolet Impala ble innført i 1958 . I 2011 er det en full - size sedan utstyrt med en V - 8 motor . Opprinnelige produksjonen på Impala opphørte i 1985, men merket ble gjenopplivet fra 1994 to1996 og deretter igjen starter i 2000 . Rattstammen

Flere Chevrolet teknisk service bulletiner ( TSBs ) rapporterer at rattstammen problemer er vanlig blant 2000-2007 Impala -modeller. Den rattstamme, også kjent som rattakselen , tillater kjøretøyets hjul til å snu. TSBs oppgir at den viktigste indikator på rattstammen problemene er " clunking " lyder fra Impala front end mens du vrir på hjulet.
Recall Merknader

Chevrolet utstedt en nasjonal styringsgruppe huske på hver Impala årsmodell 2000-2007 . Den primære årsaken til tilbakekallinger var defekte styring slåsshansker og rattstammer /sjakter . Defekt styring kolonner /sjakter og ødelagte styring knoker , som er festet til rattstammen , kan resultere i tap av styring og /eller og en ulykke .
Servicehefte

p Hvis du eier en 2000 til 2007 Impala og ikke har mottatt en tilbakekalling varsel, ta kontakt med din Chevrolet forhandler. Hvis bilen din er på tilbakekallingen listen, vil dine styring slåsshansker og /eller rattstammen byttes gratis. Hvis bilen ikke er på tilbakekallingen listen, må du erstatte styringsgruppe slåsshansker og /eller aksel på egen regning .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67443.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer