Hvordan Reset sjekke motoren lys på en Mercedes

The Mercedes, som med de fleste biler, er utstyrt med en "check engine" lampen. Det lyser når noe krever oppmerksomheten til en mekaniker, eller for å minne deg på periodiske service behov. Lyset er laget for å komme på når bilen passerer visse kjørelengde grenser. Du kan nullstille "check engine" lyset på Mercedes i løpet av få minutter. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningslåsen og vri den uten å starte bilen. Vær oppmerksom på displayet på instrumentpanelet mellom speedometer og turteller.
2

Trykk på den nederste venstre knapp på venstre side av rattet. Det er fire knappene på venstre side av rattet. Etter å trykke på knappen, vil displayet avsløre hvorfor check engine lyset er tent. Vanligvis betyr det at bilen er grunn for tjenesten. Skyv den nedre venstre knapp på rattet igjen og kjøretøyet kjørelengde vil vises på displayet.
3

Trykk på den nederste høyre knapp på venstre side av rattet. Dette vil igjen vise grunnen til at "check engine" lampen lyser.
4

Finn reset knappen på venstre side av instrumentpanelet. Trykk på reset-knappen og hold den inne til displayet viser "Slik tilbakestiller:. Trykk reset-knappen i 3 sekunder"
5

Trykk på reset-knappen igjen og hold knappen i inntil displayet viser at systemet har blitt tilbakestilt. Displayet vil også informere deg om neste service dato etter kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64485.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer