Hvordan diagnostisere en 97 Honda Accord

Hvis selges i USA, er en 1997 Honda Accord er utstyrt med en ny generasjon On-Board Diagnostic system. Systemet i seg selv er sentrert i Accord er drivverket kontroll modul og driver en rekke rutinemessig vedlikehold. Hvis OBD-II systemet lokaliserer et problem, er en diagnostisk kode opprettet. Hvis problemet fortsetter vil systemet aktivere dashbordet check engine lys. Mens OBD-II-systemet er ofte tenkt på som bare for å analysere motoren, overvåker det også andre systemer, inkludert Accord kropp, chassis elektriske systemet og nettverkskommunikasjon. En OBD-II kompatibel håndholdt enhet kan diagnostisere noen av disse systemene. Du trenger
OBD-II kode leser
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

Åpne OBD-II kode leser bruksanvisningen til sidene som liste generisk OBD-II koder. Sett et bokmerke ved disse sidene. Deretter går du inn på internett og finn Hondas supplerende OBD-II koder og skrive ut disse kodene ut.
2

Åpne døren til Accord og ta plass bak rattet. Plasser koding ressurser på passasjersetet foran.
3

Fjern askebeger fra Accord-oversikten midtkonsollen. Askebegeret vil bli plassert rett under radioen. I løpet avslørt, vil du finne en 16 pin-Mottakerdatamaskinen stikkontakt. Dette er din Accord er Data Link-kontakten. Koble kode leser diagnostiske kabelen til DLC og slå på enheten.
4

Sett nøkkelen inn i Accord tenningen og slå til på betegnelsen. Kode leser splitter enheter krever at Accord er motoren være i gang. Hvis du bruker en av disse enhetene, engasjere nøkkelen og starte motoren.
5

Sjekk inn koden leserens skjermen. Noen skannere er forhåndsinnstilt for automatisk kode henting. Når leseren og Accord er OBD-II-systemet sync, kan kodene allerede være venter på deg. Hvis du ikke eier en enhet forhåndsinnstilt på denne måten, ta kontakt med leserens manual for kommando inn instruksjoner. Den generelle layout og operasjonelle struktur av alle merker kode leser er litt annerledes.
6

Bla gjennom koder på leseren din. Det finnes måter du kan begynne å sortere gjennom dem, uten å se opp definisjonene. Først se på status OBD-II-systemet har tildelt hver kode. En ventende betegnelse betyr at koden er tilsvarende problem har ikke skjedd ofte. En problemfri betegnelse menes det har skjedd med en høy frekvens. Når en kode er merket problemer, slår OBD-II-systemet på check engine lys.
7

Se på det første tegnet i hvert alfanumerisk kode. Dette brevet vil fortelle deg hvor problemet ligger. P-kodene refererer til motor, drivstoff og utslipp systemer. B-koder dekke Accord kropp samt mekaniske komponenter som ikke er involvert med motoren. C-koder dekke chassiset elektriske system. U-koder dekke nettverkskommunikasjon.
8

lage en liste på et eget ark. Gruppekoder sammen med deres status. Alltid gi feilkoder høyere prioritet. Gruppe kodene sammen av hvor de befinner seg. I denne forbindelse, legge alle P-koder sammen, B-kodene sammen og så videre.
9

Konsulter referansemateriale du igjen på passasjersetet. Slå opp en definisjon for hver kode. Kopier definisjonen ved siden av den tilsvarende alfanumerisk kode nummeret på din kategorisert liste. Når du har en full hist av diagnoser, vurdere om du har ferdigheter og kompetanse til å utføre reparasjoner selv. Hvis du velger å kjøre Accord til en Honda-godkjent mekaniker, ta med deg listen. Det vil spare deg for penger på mekaniker diagnostiske avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67160.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer