Hva er årsakene til 4-Wheel bremsesvikt i en Ford E-150?

Bremser fastslå bilens bremsekraft ved normal kjøring eller rask stopper situasjoner. Svikt i bremsesystemet i noen form utgjør en fare. Fire hjul svikt presenterer en stor mulighet for katastrofe. Ford E-150 bruker en makt booster, master sylinder, front-hjul skivebremser og bak-hjulet trommelbremser. Simultan svikt av hele systemet stammer fra bare noen få kilder. Air

samtidig svikt indikerer et problem i master sylinder eller makt booster. En stor luftboble i en av disse to systemene resultater i alle fire bremsene ikke fungerer som de skal. Du vil merke dette problemet ved å måtte pumpe bremsene flere ganger for å få dem til å fungere. Blødning luften tar ut tiden, men lett løser problemet.
Lekkasjer

Front bremser og bakbremsene koble til master sylinder individuelt. En massiv lekkasje i nærheten av eller på master sylinder vil medføre at alle bremsene å svikte umiddelbart. En liten lekkasje nær en av bremsene vil i utgangspunktet føre trekke som de andre bremsene holder på bedre før alle fire start å miste makt. Ingen mengde pumping vil stoppe et kjøretøy når en tilstrekkelig mengde væske lekker ut av systemet, enten på master sylinder eller nær en av bremseslanger.
Strøm Booster eller Master sylinder

Instant svikt uten noen indikasjon på et problem (tegn på lekkasjer eller trekke) angir master sylinder har sluttet å virke. Ingeniører utforme hovedsylinderen for å betjene, slik at skulle en del av sylinder svikter, slik som kraft til bremsene foran, kan fortsatt opprettholde trykket til det andre sett av bremser. Umiddelbar svikt i alle fire bremsene viser en total svikt i master sylinder, vanligvis preget av lekker væske. Et tegn på forestående svikt ville føle pedalen sakte synker til gulvet når du belaste det. Du vil merke en alvorlig tap av makt, og bremsepedalen vil bli svært vanskelig å trykke ned når strømmen booster svikter.
Pedal Disconnect

Den eneste andre mulige årsaken av fire hjul bremsesvikt ville være en frakobling på pedalen. Pedalen skyver en stang gjennom brannmuren og inn i master sylinder eller brems booster. Skulle det stang og pedalen frakobling, vil bremsene umiddelbart klarer å svare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65874.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer