1998 Honda Accord Overoppheting Problemer

The Honda Accord , som ble introdusert i USA i 1982 , er et mellomstore kjøretøy tilgjengelig i coupé og sedan. The Accord er en av de mest respekterte , beste laget og pålitelige biler tilgjengelig , ifølge Edmunds.com . Resirkulering av eksosgass

MSN Auto rapporterer at et vanlig problem med 1998 Accord er dens eksosgassen resirkulering ( EGR ), som bidrar til å redusere motorens karbonutslipp . Spesielt Accord er EGR ventiler og passasjer er utsatt for svikt . En skadet EGR resulterer i dårlig luftstrøm og kjøling, noe som kan føre til overoppheting av motoren .
Oljefilter

The National Highway Traffic Safety Administration rapporterer at i 2004 var det flere Technical Service Bulletins utstedt om 1998 Accord oljefilter . En sviktende olje filter kan føre til overoppheting og motorslitasje . Sørg for å bruke riktig motor olje når du skifter filter , fordi feil olje kan bidra til overoppheting av motoren .

Kjøling Lekkasje

AA1Car.com rapporter at den vanligste årsaken til overoppheting av motoren er kjølevæske lekkasje . Honda TSBs indikerer at en mulig årsak til overoppheting er kjølevæske lekker inn i bunnpannen . Hvis dette skjer , er den sannsynlige årsaken en skadet radiator huset . Hvis radiatoren ikke mottar en tilstrekkelig mengde av kjølevæske, er det mer sannsynlig å overopphetes .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67397.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer