Slik Self Test sjekke motoren lys for en C1500 Chevy

Ikke alle biler har selv testing. Denne stilen av diagnostisk prosedyre stoppet i 1996, da den Environmental Protection Agency (EPA) standardisert On-Board Diagnostics. Kontrollere en motor laget etter 1996 krever en håndholdt skanner. Hvis Chevrolet C1500 har evnen til å selvtest, da den ble produsert før General Motors begynte å fase i OBD-II koding. Selv om det diagnostiske systemet er utdatert, kan du fortsatt selvtest Chevrolet C1500. Du trenger
Binders
Vis flere instruksjoner
en

Print ut Chevrolet OBD-I check engine lys flash koder. Du kan finne dem på internett, den C1500 bruksanvisningen ikke har dem. Hvis du eier en Haynes Repair Manual for din årsmodell, kan du finne beskrivelser for Chevy blits koder i motor-relaterte kapitler. Plasser manuell eller dine utskrifter i C1500 navigatør sete.
2

Craft en binders inn i en tynn "U"-form og plassere begge ender inn i "A" og "B"-portene på C1500 er samlebåndet Data Link (ALDL). Den ALDL er rett under rattet, og "A" og "B" porter er de to siste i den øverste raden, helt til høyre.
3

Plasser C1500 inn selvtesting modus. For å gjøre dette, setter C1500 er nøkkelen i tenningen og bytte til "On" posisjon. La C1500 er motoren av og uncranked.
4

Tell hvor mange ganger C1500 er check engine lyset blinker og observere hvor lenge de blinker sist. Hver flashkode er forskjellig. For eksempel består GM flashkode 19 av en lang flash etterfulgt av ni pulslignende blinker. GM flash kode 41 er fire lange blink med en puls-lignende flash. Skriv disse ned.
5

Bruk ressursene du igjen i C1500 navigatør sete. Blitsen koden definisjoner gir korte forklaringer av motorproblemer. Lese koden definisjoner og beskrivelser. Fikse problemene hvis du er i stand til. Hvis ikke, ansette en mekaniker til å fikse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66799.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer