Slik feilsøker en 2000 Ford Explorer Engine Light

Du kjører nedover veien og plutselig din "Check Engine" lyset tennes. Det er et par ting du kan gjøre for å feilsøke "Check Engine" light mens du er på veien: Ta av bensinlokket og plassere den på igjen og inspisere motoren for noen skjærende problemer som for eksempel røyk eller damp. Disse tingene kan føre til at lyset skal vises. Hvis du gjør dette og lyset ikke går bort, er det bare én kostnadseffektiv og tidsbesparende måte å feilsøke "Check Engine" light på 2000 Ford Explorer. Du trenger
OBDII kode leser
kode dechiffrere bok
Vis flere instruksjoner
en

Koble ombord diagnostisk kode leser (OBDII) til OBDII porten under førersiden dash panel på Explorer ditt. Du kan kjøpe OBDII kodelesere på de fleste auto del forhandlere. Hvis du velger å ikke kjøpe en kode lesere, spørre selgeren om du kan låne den de har, slik at du kan teste bilen.
2

Slå tenningen på ekstra stilling. Dette slår på Explorer datamaskin og koden leseren.
3

Velg "Les Trouble Codes" på OBDII code reader. Den OBDII vil vise deg en kode på skjermen.
4

Sammenlign koden som vises på OBDII skanner til en kode tyde bok for å bestemme hvilken del på motoren forårsaket koden. Du kan kjøpe boken på de fleste auto deler butikker, eller du kan se etter en nettside som motor-light-help.com for en liste over koder og hva de betyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66196.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer