Min Mustang vil ikke starte

Ford Mustanger er morsomme å kjøre og tiltrekke oppmerksomhet, men hvis de ikke vil starte, de er ingen bruk. Hvis Mustang ikke vil starte, kan du prøve en rekke tiltak for å få den opp og kjører. Start med de mest åpenbare løsninger, som et dødt batteri, og flytte til mer obskure løsninger hvis de opplagte ikke fungerer. Hvis ingenting fungerer i det hele tatt, må du ta bilen til et verksted. Du trenger
Startkabler
Flat-skrutrekker
Metal pensel
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk om du får noen makt til bilen fra batteriet. Se å se om lysene tennes når du åpner døren eller hvis dashbordet lyser opp når du vrir om nøkkelen til "Kjør". Hvis du får ikke strøm, bruke startkabler og en annen bil til å hoppe starte bilen. Hvis dette starter bilen, er batteriet dødt eller du har mistet forbindelsen på en eller begge av dine potensielle kunder.
2

Fjern de positive og negative ledningene fra batteriet med socket sett og rengjør dem med en metallbørste. Rengjør innleggene med børsten til du kan se ingen korrosjon. Selv om du ikke tror dette er problemet, er det alltid godt å gjøre. Sett fører tilbake på batteriet og stram dem til å få en god forbindelse.
3

Slå på lysene og prøver å starte bilen hvis du får noen makt, men bilen fortsatt vil ikke starte. Hvis lysene dim, har du sannsynligvis en dårlig start. Hvis lysene bli lyse, da har du en dårlig forbindelse til starteren.
4

Inspiser starteren. Hvis lampene oppholdt lys, kontrollerer de elektriske forbindelsene på toppen av starteren. Se å se om ledningene er ødelagt eller om det er korrosjon på ledningene. Stram kontaktene med socket sett og sikre at du har en god forbindelse.
5

Koble ledningene på toppen av starteren med en skrutrekker hvis forbindelsene er gode. Hold på slutten og ikke berører metall. Koble fører lenge nok til å lage en gnist, og dra skrutrekkeren unna. Dette bør gjenopplive starteren for en kort tid.
6

Sjekk ledningene fra batteriet til starteren hvis ingenting av dette hjalp. Disse ledningene er de tykkeste de fordi de krever mest strøm. Sjekk ledninger for shorts og endre dem om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65509.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer