Slik tester Fuel Sende Units

The drivstoff-sending enhet i kjøretøyet er montert inne i bensintanken. Disse enhetene er utstyrt med en variabel motstand koblet til en flyte gjennom en lang ledning. Float svinger opp og ned avhengig av mengden drivstoff inni bensintanken, slik at den variable motstanden å øke eller redusere elektrisk strøm fra senderenheten til bensinmåler på instrumentpanelet. Du trenger
Hånd-hevert pumpe
Godkjent drivstoff container
Wrench
Floor jack
to bukker
to treklosser
Ratchet
Long skralle forlengelse
Socket
Drift slag
Hammer
Digital ohmmeter
2 krokodilleklemmer
New O-ringen
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bensinpumpen sikring eller relé fra bilen og starte motoren. La den gå til den boder. Sveiv motoren i cirka tre sekunder å fullføre lindrende drivstofftrykket fra systemet.
2

Hevert drivstoff fra drivstofftanken via drivstoff påfyllingsrøret i en godkjent beholder ved hjelp av en håndpumpe. Bringe nivået ned til 1/4 av en tank eller mindre, hvis mulig.
3

Koble fra bakken (sort) batterikabelen med en skiftenøkkel.
4 < p> Hev bilen bak hjulene på bakken ved hjelp av et gulv jack og støtte bilen med et par bukker på hver side. Blokkere forhjulene med et par treklosser.
5

Support drivstofftanken med gulvet jack og løsne tanken stropper med en skralle, lang skralle forlengelse og socket.
6

Nedre drivstofftanken noen få inches akkurat nok til å få tilgang til drivstoff linjer og elektrisk kontakt på toppen av bensinpumpen og senderenheten montering. Inspiser elektriske ledninger for en løs tilkobling og skader som kan hindre senderenheten å fungere korrekt.
7

Trekk den elektriske kontakten og koble drivstoff slanger danner toppen av bensinpumpen og senderenheten montering .
8

Roter mot klokken låseringen på drivstoffpumpen og senderenheten montering ved hjelp av en dor dor og en hammer. Når låseringen er utgitt, fjerne låseringen. Løft forsiktig drivstoffpumpen og senderenheten montering og O-ringen under ut av drivstofftanken.
9

Følg Senderenheten elektriske ledninger til kontakten på toppen av forsamlingen. Senderenheten er komponenten med plastbrett hektet til en lang ledning arm.
10

Koble probene på en digital ohmmeter til kontaktene på de to senderenheten elektriske ledninger med krokodilleklemmer på ohmmeter prober.
11

Sett ohmmeter til 20000 ohm og slå på apparatet. Hold drivstoffpumpen og senderenheten montering rett opp og noterer motstanden verdien på måleren sin avlesning. Nøye svinge flottørarmen opp og hold den halvveis mellom laveste og høyeste punkt. Noter motstanden verdien på apparatet avlesning. Til slutt svinge armen hele veien opp og noterer lesingen. Din første lesning bør ha den høyeste motstand verdi, etterfulgt av den andre og tredje. Hvis senderenheten sviktet denne testen, må den skiftes.
12

Swing flottørarmen opp og ned sakte. Pass på at motstanden verdien endres jevnt som du flytter flyte. Hvis motstanden hopp, svinger uberegnelig eller går til uendelig, erstatte senderenheten.
13

Rist float koblet til ledningen arm på senderenheten. Hvis du kan høre flytende sprut inni float, bytte flottøren og senderenheten.
14

Bytt ut O-ringen når du installerer eller bytter drivstoff-sending enhet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68103.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer