Is My Idle Air Control Sensor dårlig?

The tomgangsluftkontroll sensor eller ventil på en bil styrer tomgang på motoren. Det er også kalt en inaktiv hastighetskontroll, automatisk tomgang motor og tomgang styresolenoiden. Sensoren eller ventil regulerer en liten bypass krets for å la luften omgå gassen, noe som resulterer i økt tomgang. Vanlige symptomer på luft Control sensor problemer er inaktiv hastigheter som er for høyt eller for lavt, drøye ut eller ustabil. Mulige årsaker til feil

Pass på at det ikke er noen løse tilkoblinger og jording er på plass. Det er mulig at det er en lekkasje i vakuum motoren og ventilen er stengt i et forsøk på å senke tomgangshastighet. En motor vakuum lekkasje vil føre til at bypass solenoiden på luften kontrollføler å forlenges helt ut. En kort i luften kontroll sensor, ledninger eller driver krets vil normalt utløse check engine lys. Bruk et ohmmeter for å avgjøre om luftreguleringen sensoren er dårlig.
Bruk en Ohmmeter å utføre en sjekk

Sjekk motstanden mellom terminalene og sensoren med et ohmmeter . La motoren og ta ut ledningsnettet kontakten fra tomgangsluftkontroll sensor. Sett den negative ledelsen på tomgangsluftkontroll terminal og den positive ledningen på VPWR terminal. Motstanden bør være mellom 7 og 13 ohm. Erstatte tomgangsluftkontroll sensor hvis avlesningen ikke faller innenfor dette området.
Bytt IAC Sensor

Fjern den negative batteriet kabelen fra batteriet. Koble ledningsnettet tilkoblinger fra tomgangsluftkontroll sensor. Skru ut de to skruene som holder sensoren og fjerne det. Fjerne den gamle pakningen. Rent av noen gamle pakning rester på spjeldhus med en liten stålbørste. Installere den nye tomgangsluftkontroll sensor med en ny pakning. Stram skruene ned til 71-106 tommers pounds. Fest ledningsnettet kontakten til den nye tomgangsluftkontroll sensor. Koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64487.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer