Tegn på en dårlig vannpumpe på en '95 Civic

Moderne motorer er avhengige av kjølevæske, eller kjølevæske, for å holde dem i drift på riktig temperatur. Mens opererer på vanlig marsjfart, produserer den gjennomsnittlige motor 4000 kontrollerte eksplosjoner i minuttet, antent av tennpluggene. Disse eksplosjoner produserer varme, og kjølemiddel fjerner varmen fra motoren. Kjølemiddel sirkulerer gjennom passasjer inne i motoren, i nærheten av forbrenningskammeret hvor disse eksplosjoner finner sted, så vel som i andre områder hvor ekstrem friksjon skaper varme. Kjølevæsken går deretter gjennom en radiator, der det utveksling som bygget opp varme med luft. Vannpumpen er kritisk for prosessen, da det tvinger kjølevæsken gjennom motoren. The Water Pump lekker kjølevæske

En av de vanligste feilene til en Civic vannpumpe er at det begynner lekker kjølevæske. Disse lekkasjene starter som en liten lekkasjen, men kan fort vokse til poenget med en stor lekkasje, at du må legge kjølevæske ofte. Vannpumper lekke rundt sealsand løpehjulet aksel, som de deler slites ut. Med mindre det er bare pakningen lekker, må du erstatte vannpumpen for å reparere lekkasjen.
Vannpumpen gjør en støy

Vannpumpe lyder er vanskelig å diagnostisere, fordi det er vanskelig å isolere støyen på vannpumpen. Bruk en automotive stetoskop for å lytte, å plassere sonden på vannpumpen hvis den er tilgjengelig. Hvis ikke, kan plassere stetoskopet på timing belte dekselet gjør at du kan høre støy, men det kan også vise andre lyder som ikke er knyttet til vannpumpen.
Motoren overopphetes

Når du ikke kan se noen annen grunn til overoppheting, må du vurdere vannpumpen som mulig gjerningsmann. Når vannpumpen blir svak, kan den ikke sirkulere kjølevæsken med tilstrekkelig effektivitet til å avlede varme fra motoren. Kjølemidlet strømmer ikke gjennom passasjene raskt nok, slik at det samler for mye varme, som fører til overoppheting. Dette er vanskelig å diagnostisere, så du må vurdere det med tanke på kjørelengde på bilen. Vurdere eventuelle andre mulige årsaker til overoppheting først.
Timing Belt må skiftes

På mange biler, spesielt '95 Honda Civic, vannpumpen kjøres av timing belte. Timing belter må skiftes på visse kjørelengde intervaller. Mange ganger, fordi arbeidsmarkedet allerede er betalt for Registerreim og vannpumpe ville legge litt i arbeidskraft dollar til den jobben, er det fornuftig å erstatte vannpumpen som et forebyggende tiltak. Du vil aldri være noe nærmere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65450.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer