Felles Olje Lekkasjer om BMWs

Motorolje aldri går noe sted eller blir brukt opp. Derfor er det viktig å kontrollere oljen i BMW regelmessig, da lave nivåer kan betegne lekkasjer. Hvis all oljen er tapt, vil skade på en BMW-motor være omfattende og kostbart og kan også kreve en ny motor. Ifølge AutohauzAZ, er motorolje mørk eller honning-farget og fettete. Tegn på lekker olje er en svidd lukt eller tilstedeværelse av våte flekker og /eller drypper under motoren og /eller bil. Ventildekselpakning

Lekkasjer fra ventildekselpakning er vanlig i mange BMW-motorer. Ventil dekker sitte på toppen av motoren for å beskytte ventilene og vippearmer. Dekslene er boltet til motoren og forseglet med en kork eller gummi pakning. Lekkasjer eller siver kan oppstå selv med en ny ventil cover, men er mer vanlig på eldre biler. Ifølge RepairPal, ventildekselpakning lekkasjer er vanlig etter 60.000 miles. Påføring fugemasse kan noen ganger løse problemet, men det er best å sjekke med en sertifisert mekaniker.
Bunnpannepakning

Mange BMW motorene har en bunnpanne som gir mulighet for lettere tilgang for motor reparasjoner og overhalinger. Imidlertid er det vanlig at pakningen på pannen for å lekke som BMW aldre. Erstatning vil kreve å fjerne bilens fjæring foran.
Rear Hoved Seal
p Det er vanlig for den bakre viktigste forseglingen på en BMW motor å lekke. Ifølge medlemmer av BMW Car Club of American, bak selene mislykkes når det er for mye slitasje på veivakselen og leppe er i stand til å kontrollere produksjonen av væske.
Syntetisk olje

p Det er vanlig for oljelekkasjer å skje i eldre BMWs når sjåførene bruke syntetisk olje i motoren. Dette er vanligvis på grunn av eldre sel, som har en tendens til å lekke med syntetisk olje. Pelican Parts anbefaler at sjåfører bruker ikke-syntetisk olje i eldre BMW.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66841.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer