Hvordan bruke en ankertester

en armatur er element av en elektrisk motor hvor en strøm blir indusert av et magnetisk felt, og er vanligvis konstruert av en serie av spoler eller grupper av isolerte ledere viklet rundt en jernkjerne. En ankertester er en enhet som brukes til å oppdage og avdekke problemer innenfor armatur, oftest shorts og åpne kretser. En grunnleggende ankertester bruker to primære metoder for å lokalisere feilen, slik at du kan finne ut om komponenten kan repareres eller om det må skiftes ut. Du trenger
baufil blad
børste
Vis mer Instruksjoner
Growler Test
en

Place ankeret på kjevene eller V-blokk av testeren og slå på enheten.
2

Hold en tynn metall stripen, for eksempel en baufil blad, på langs over kjernen av armatur og roter ankeret sakte, noe som gjør en fullstendig revolusjon. Hvis en kort oppdages, vil metallet stripen blir magnetisert og tiltrukket av sporet der kort er plassert. Bladet vil vibrere, forårsaker en growling støy.
3

Rengjør sporet mellom de to segmentene hvor kort ble oppdaget og gjenta testen. Hvis metallet stripen fortsetter å vibrere, har ankeret et internt kort og må skiftes ut.
Meter Test
4

Place ankeret på kjevene eller V-blokk av tester og slå på enheten.
5

Place de to røde kontakt prober enten på påfølgende segmenter eller annenhver segment av ankeret som det blir stående stille, holder dem på plass til du får en lesning . Roter ankeret og gjenta med hver etterfølgende par av segmenter inntil den høyeste avlesning. Avlesningen vil være den samme for alle gode viklinger, og en lav avlesning vil indikere en kortslutning i det segmentet, med en åpen svingete lesing på null.
6

Gjenta trinn 2 med svart testprober, å plassere en sonde på skaftet av ankeret og den annen på den ene av segmentene for å sjekke for jording. Hvis det segmentet er jordet, blir lampen lyser. Hvis det segmentet er skikkelig isolert, vil ikke lyset kommer på. Gjenta for hver rad segment.
7

Rengjør armatur med en stiv børste hvis indikatoren er svak belysning eller flimrer under grunnstøtingen test, som er et tegn på at skitt, metall eller annet rusk er å bygge bro de elektriske punkter og bakken. Gjenta testen når rusk er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68309.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer