Slik bruker du en bærbar PC som en Automotive Scan Tool

Moderne biler er utstyrt med OBD-II (On-board Diagnostics). OBD-II er en mer avansert styringssystem, profesjonelle og hjemmebrukere mekanikere kan koble til systemet via den diagnostiske port. Du kan også bruke en datamaskin eller laptop i stedet for en håndholdt skanner, men du vil trenge en kit. De fleste bærbare diagnostiske programvare er mer avansert enn håndholdt skanner, og tilbyr muligheten til å overvåke motorens ytelse, samt lese feilkoder. Du trenger
Laptop OBD-II kit
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en bærbar OBD-II interface kit. Du kan kjøpe disse pakkene på mange bildeler butikker, i tillegg er de tilgjengelig på nettet
2

Sett programvareinstalleringsplaten.. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen. Hvis installasjonen ikke starter automatisk, tilgang til "Min datamaskin" og dobbeltklikk på platen for å starte.
3

Koble komponenter til den bærbare datamaskinen. De fleste settene inneholder en USB til seriell adapter for bærbare datamaskiner uten serielle porter. Når enheten er koblet til den bærbare datamaskinen, koble OBD-II diagnostisk port kabel.
4

Start programmet. Dobbeltklikk på ikonet på skrivebordet hvis programmet ikke starter automatisk. Få komfortabel med kontroll-grensesnitt.
5

Ta med den bærbare datamaskinen til din bil. Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon, men ikke dra motoren rundt. Koble OBD-II scan-kabelen fra den bærbare datamaskinen til diagnostisk porten på bilen din (vanligvis plassert i førersiden foten godt, under styringen godt).
6

Klikk på "Scan"-knappen på kontroll-grensesnittet, om nødvendig. Vis motoren koder og diagnostisk informasjon gitt av programmet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64437.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer