Hvordan diagnostisere Front Seal Problemer med automatiske girkasser

Automatgir foran segl problemer forårsaker lave overføring væske nivåer innenfor automatgir. Den fremre tetning holder overføring væske fra å lekke ut der momentomformeren monterer til overføring tilfelle. Foran forseglingen er vanligvis laget av gummi, mye som gummi i en vindusvisker blad. Visse tegn vil fortelle deg om overføringen er i behov av reparasjon. Du trenger
Papir håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk overføring væske nivå ofte. Peilepinnen for overføring er vanligvis plassert i motorrommet mot brannmur. Kontroller nivået mens bilen er varmet opp og på et flatt underlag. Hvis nivået faller innenfor dager etter mottatt ny væske, det er en lekkasje, og det er sannsynlig å være i front segl.
2

Plasser en dråpe av væsken på et papirhåndkle og se den i 30 sekunder. Hvis væsken sprer seg vidt og er rød eller lys brun i fargen, er overføring væske sunt. Hvis det ikke sprer seg eller er mørk i farge, bør den automatiske overføring væske endres.
3

Se etter flekker av rød væske under bilen. Overføring væske ser ut som kirsebær sirup.
4

Ta bilen for en kjøretur og se etter en endring i atferd. Automatgir væske er mer tyktflytende når det er kaldt. Hvis bilen kjører godt når det er kaldt, men endringer når det er varmt, er overføring væske lav.
5

undersøke oppførselen til bilen. Hvis den ikke vil bo i stasjonen, vil ikke flytte fra stillestående uten krampetrekninger, eller skifter sakte eller vagt, er væskenivået lavt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67304.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer