Slik feilsøker bremsen i en Chevy HHR

Når Chevy HHR opplever brems problemer, bør du ikke kjøre den. En kritisk svikt av bremsesystemet kan føre til en alvorlig ulykke eller mulig død. Bremsesystemet på HHR en bruker et tykkelsesmål for å slå ned på en bremse-rotor, eller skive, som i sin tur slutter i kjøretøyet. Det er en liten tapp på bremseklossene som kommer i kontakt med brems rotor overflate (den produserer en pipende lyd) når bremsene må endres. Erstatning bremser kan kjøpes fra en hvilken som helst auto-deler butikken. Men, før du bytter bremser, feilsøke problemet. Du trenger
Jack
Jack står
Muttertrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Chevy HHR og sjekk bremsevæske i master-sylinderen reservoaret montert på brannmuren. Bremsevæskenivået bør være mellom øvre og nedre merkene på tanken. Hvis væskenivået er lavt, kan dette føre til redusert bremse ytelsen ved å innføre luft inn bremseslanger.
2

Jack foran HHR din opp med gulvet jack under fronten jack poeng bak radiator .
3

Plasser en jack stå under hvert av fronten støtter på HHR og lavere HHR på tribunen.
4

Fjern lug nuts på hjulene med en muttertrekker. Deretter dra hjulet opp og ut av hjulnavet.
5

Inspiser bremser. Hvis puten materialet er mindre enn en åttendedel av en tomme tykk (omtrent) eller tappen på bremseklossene berører bremse rotoren, erstatte bremseklossene. Hvis bremsen rotoren ser ut og føles overdrevent scoret, skifte bremseskiver.
6

Sett hjulet tilbake og senk HHR til bakken.
7

Trykk på på bremsepedalen. Hvis bremsepedalen føles svampete, det er luft i bremseslanger. Du må ha bremsesystemet blødde. Hvis bremsepedalen er fast på først, og deretter langsomt synker til bakken, kan du ha en mislykket master sylinder. Dette må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65094.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer