1991 Ford Festiva Feilsøking

bygget i Korea av Ford, ble 1991 Festiva designet for å være en kompakt by pendler bil. Bilen har en 1,3 liters firesylindret motor. 1991 Festiva kom med en femtrinns girkasse med en valgfri tre-trinns automatisk girkasse. Hvis 1991 Festiva ikke fungerer som forventet, er det et par ting du kan gjøre for å feilsøke. Du trenger:
stålbørste
Nye tennplugger (eventuelt)
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret for motorrommet. Hvis Festiva ikke vil starte, finne og rengjøre batteriet tilkoblinger. Fjern kablene fra batteriet, og rengjør kabelforbindelsene og batteri tilkoblinger ved hjelp av en stålbørste. Koble fra batterikablene til batteriet.
2

Følg batterikablene til startmotoren og startsolenoiden. Inspisere tilkobling på startmotor og solenoid. Nøye fastslå om forbindelsene henger tett sammen og ren
3

Koble ut tennpluggen ledninger fra tennplugger;. Gjør dette ved hjelp av en tennplugg fastnøkkel. Inspisere slutten av tennpluggen. Bruk en stålbørste til å rengjøre noen karbon off slutten av tennpluggen. Hvis sotdannelse er overdreven, erstatte tennplugger med nye. Å installere og koble de nye tennplugger og ledninger, bruke en tennplugg fastnøkkel. Skifte tennplugger vil hjelpe med eventuelle startproblemer. Denne erstatning vil også gjøre motoren kjøre jevnere og mer effektivt.
4

Prøvekjør 1991 Festiva. I et trygt område (f.eks en tom parkeringsplass), drive og teste bremsene. Observere for å se om du føler en pulserende følelse når du bremser. I så fall betyr det at de bremseskiver ikke er iført jevnt, og dette kan påvirke bremsene. Denne tilstanden bør gjennomgås av en mekaniker så snart som mulig.
5

Sett nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen til første fremre posisjon. Dette slår på de elektriske systemene i bilen. Deretter slår du på radioen, bakvinduet defroster, og viftemotor for varmeapparatet. Hvis noen av disse funksjonene ikke fungerer, er det viktig å sjekke og erstatte sine sikringer
6

Finn sikringsboksen -. Dette er plassert under dashbordet på førersiden av bilen. Finn den aktuelle sikringen som er berørt, og fjerne det. Se på enden av sikringen for strømstyrken vurdering og erstatte den gamle sikringen med en ny som har samme strømstyrke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67605.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer