Jeep Timing Instruksjoner

Jeep biler med forgassere bruker tradisjonelle distributør-baserte tenning. En tennspolen bygger opp en kostnad av energi og slipper det til distributøren. Fordeleren sender elektrisk energi til hver tennplugg til brann i sin sylinder. Riktig tidsstyring av sylinderens tenning rekkefølge er nødvendig for å sikre riktig drift av motoren. Uriktig timing resulterer i grov tomgang og feiltenning sylindere mens du kjører. Du trenger
Timing lys
Chalk
Solvent
Distributør skiftenøkkel
Turteller
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur. Pass på at klimaanlegget er slått av.
2

Koble vakuum forhånd enhet. Ta ut og koble slangen til fordeleren og koble den elektriske kontakten fra den datastyrte utslipp kontroll (CEC) system bryter enhet som er plassert på toppen av ventildekselet.
3

Finn timing merker. Fra toppen av motoren, disse er synlige på veivakselen skivene eller vibrasjonsdemper. Bruk løsemiddel for å rense fett fra skalaen og bruke kritt for å gjøre innholdsfortegnelsen groove mer synlig. Også markere det punktet på skalaen angitt med bilen utslippskontroll informasjon etiketten.
4

Koble timing lys og turteller. Strømledningene for hvert feste til batteriet og plukke opp bly kobles til nummer én tennpluggen. Route noen ledninger og fører bort fra bevegelige motordeler. Rett timing lys på taktmerkene.
5

Test timingen mens en hjelper holder turtall på 1600 rpm. Kritt merke på veivakselen skivene eller vibrasjon demper vises ubevegelig. Hvis linje med taktmerket på skalaen tenningen timingen er riktig. Hvis den ikke er justert, må distributøren justering. Løsne distributør ved å bruke distributør fastnøkkel til å løsne hold ned bolt.
6

Roter distributør sakte fram til merkene er justert. Trekk til bolten og kontroller timing. Dersom merkene er justert, fjerne timing lys og turteller og koble til vakuum forhånd enhet slange og CEC systemet bryter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67606.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer