Slik feilsøker en 2005 Silverado Drivverk Module

Etter 1996, inneholdt alle fabrikater og modeller som selges i USA i andre generasjon av on-board diagnose. Blant mange ting, dette standardisert noen av programmering og problemer med koding i bilens drivverk kontrollmodul. Før 1996, kalt kjøretøy brukte datamaskiner elektronisk kontroll moduler. Så, er prosessen med å sjekke en 2005 Chevrolet Silverado er PCM det samme som andre moderne biler. En dårlig PCM utgjør et alvorlig problem. Modulen er ansvarlig for å kontrollere for motor feil. Hvis det ikke fungerer, vil du ikke få forhåndsvarsel om potensielt alvorlige problemer. Du trenger
OBD-II scanner
Highlighter
Vis flere instruksjoner
en

Utarbeide en liste over OBD-II feilkoder som bare behandle den Silverados PCM. Du kan finne slike koder i OBD-II scanner håndbok, samt en Haynes Repair Manual for 2005 Silverado. Hvis du ikke eier en manual, kan du finne kodene gratis på nettet. Kodene du søker etter omtale "PCM" i sine definisjoner. For eksempel betyr P0606 "PCM Prosessor feil."
2

deg bak Silverado hjulet. Plasser forskningsmateriale på toppen av dashbordet. Deretter ser under dashbordet for OBD-II-systemet datamaskin port. Du vil finne denne datalink kontakten ved siden av venstre spark panel. Det vil bli avdekket, og det vil være på samme sted for 1500, 2500 og 3500 versjoner av 2005 Silverado.
3

Koble OBD-II scanner til Silverado datamaskin stikkontakt. Slå på enheten, og deretter slå på Silverado elektronikk. Avhengig av type skanner, du mannen trenger også å sveive Silverado motor.
4

Se på din OBD-II scanner skjerm. Enheten kan ikke ha vært pre-programmert til å automatisk hente feilkoder. I så fall, gå inn i en "read"-kommandoen. Den nøyaktige måten å gjøre dette på er ikke det samme i hver merkevare av OBD-II-enhet, så ta kontakt med skanneren håndbok for nøyaktig veibeskrivelse.
5

Se på kodene hentes av enheten. Konsultere undersøkt materialet du igjen på toppen av dashbordet, og ser bare for PCM-relaterte feilkoder. Hvis du ikke ser noen av disse kodene på skanneren, så din Silverados PCM er funksjonell uten problem. Hvis du finner PCM-relaterte koder, bør du ta med Silverado til en Chevrolet godkjent mekaniker. PCM, i beste fall, kanskje bare trenger å være nytt. I verste fall kan det må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66973.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer