Idle reguleringsventil Symptomer

The inaktiv luft regulatoren på din bil eller lastebil fungerer ved å justere luftstrømmen inni bilens spjeldhus for å kontrollere motoren gå på tomgang. Inaktiv luft regulatoren utvikler ofte problemer på grunn av karbon oppbygging og blokkering forårsaket av eksponering for gasser og rusk fra motorens drift. Du kan merke flere forskjellige problemer med bilen i tilfelle at din inaktiv luft regulatoren slutter å fungere skikkelig. Steiling

Et av problemene forbundet med en tett inaktiv luft regulatoren er drøye. Den drøye vil skje fordi den riktige mengden av luftstrømmen ikke komme gjennom inntak på grunn av den tette ventilen. Dette vil føre til at bilens motor til stall ut uventet. Dette vil typisk skje på tomgang eller ved lave hastigheter og bør ikke være så mye av et problem ved høye hastigheter.
Rough Idle

En delvis defekt eller tilstoppet inaktiv luft regulatoren vil føre til at kjøretøyet ikke på tomgang. Bilens tomgang er det viktigste dine IAC ventil kontroller, slik at problemer med ventilen vil påvirke hvordan bilen på tomgang. I noen tilfeller bilen høres ut som det er i ferd med å stoppe ut og deretter idles på et høyere enn normalt rpm, bare for å slippe ned et øyeblikk senere.
Løper etter motoren er slått Av
p Hvis du slår bilen av og motoren fortsetter å gå for et øyeblikk eller to, er det en god sjanse kjøretøyet har en defekt inaktiv luft regulatoren. IAC forårsaker et etterslep mellom deg slå av nøkkelen og motoren som mottar meldingen å skjære av og slutte å fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66556.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer