Frontlykter og fuktproblemer

Fuktighet fra regn eller snø kan føre til frontlykter i kjøretøy for å bli grumsete eller skittent. Dette kan gjøre frontlykter er svake, gul og /eller kald, forårsaker dem til å fungere dårlig og truer en sjåførens sikkerhet. Identifikasjon
p Hvis du kjører om natten og merker at frontlyktene ser ut til å ha mistet litt glans, kan du ha fogged eller skitne lykter. Å identifisere kondens i lykter, se på plastdekselet. Hvis frontlys coveret ser hvitt, eller objektivet er fogged eller misfarget, har fuktighet trolig krøpet inni. Fuktighet kan komme inn gjennom en sprekk eller en kant som har mistet noen fugemasse.
Prevention

hindre fuktighet før det skjer. Påføring dielektriske fett på frontlys stikkontakten før lysets installasjon hindrer korrosjon og sel ut fuktighet. Men hvis du ikke har erfaring med auto vedlikehold, må dette gjøres profesjonelt.

Frontlys selfangere kan noen ganger løsne på grunn av varme forhold. For å sikre at dette ikke skjer, bruke en ekstra premium grade Sillicone tetningsmasse langs rammen av frontlys skallet når bilen er ny. Deretter jevner ut tetningsmasse med fingeren.
Solutions

Fix eventuelle fuktighet sonde for å sikre sikten når du kjører om natten. Du kan fjerne frontlys dekselet og forsøke å tørke eller skrape av film av fuktighet. Deretter bruker du en auto tetningsmiddel for å gjenopprette frontlys dekke. Fagfolk er godt trent i denne prosessen, slik at når du er i tvil, skal bruke tjenestene.

Et annet alternativ er å bore små luftehull på toppen av frontlys dekning under tørt vær. La bilen i solen i noen timer for å fordampe fuktighet. Deretter forsegle hullene med Sillicone lim eller tape.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67029.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer