Hva skjer når Kulelager Gå i en Auto?

Moderne forbrenningsmotorer bilmotorer bruker en rekke forskjellige lagrene. Der det er to ulike overflater rubbing eller roterende sammen, de er beskyttet av en peiling. Store interne komponenter, for eksempel veivaksler og kamaksler, ikke bruk kulelager, da disse ikke ville overleve presset og betingelser til stede inne i motoren. Disse komponenter har en type faststoff, friksjon lageret. Mange av de eksterne komponenter, gjør imidlertid bruk kulelagre. Støy

peiling det er noe feil, eller er i ferd med å svikte, ofte vil lage bråk. Noen lagrene lage en "clunking" støy, og andre "tyster". Støyende lagrene også kan indikere en mangel på smøring.
Økt olje Forurensninger

Lagrene kan sakte i oppløsning. Dette tillater biter av lagermateriale å sirkulere i motoroljen. Fordi bærende delene er svært vanskelig, kan de raskt gjøre skade på andre komponenter, gjennom økt slitasje.
Vibrasjon

Når en lager blir slitt eller skadet, det blir ofte løst internt. Dette øker bevegelsen av hva lageret er festet til. Den ekstra bevegelse av den roterende delen setter opp en vibrasjon, fordi det ikke lenger er balansert riktig.
Komponentfeil

Når en peiling er skadet til det punktet hvor det låser seg, eller "fryser", den tilsvarende komponenten vil mislykkes. Dette resulterer vanligvis i låst opp av komponenten. Dette kan ødelegge andre elementer som er knyttet til den komponenten som drivremmer og monteringsbraketter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68145.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer