Feilsøking 1990 Toyota Celica Security System

Sikkerhetssystemet på en 1990 Toyota Celica er opprettet med beskyttelse av bilen i tankene, men som på alle biler, kan det føre til noen problemer. En av de store problemene som oppstår med et sikkerhetssystem er manglende evne til å starte bilen. Hvis dette skjer, kan det hende at sikkerhetssystemet skal signalisere at det er et problem. Følgende er en liste over feilsøking alternativer for å prøve før du tar bilen til en profesjonell. Du trenger
Spare nøkkelen
1990 Toyota Celica instruksjonsboken
Security system relé
1990 Toyota Celica elektriske diagram
Wire cutters
Loddebolten
Bypass ledning

Vis flere instruksjoner
en

Finn en ekstra nøkkel som ikke har blitt brukt så ofte. Noen ganger microchip vil slites ut i den primære nøkkelen. I denne situasjonen, tar den primære nøkkelen til en Toyota-forhandler for omprogrammering er nødvendig. En ekstra nøkkelen microchip vil mest sannsynlig fortsatt være bra siden det ikke har blitt brukt som regelmessig.
2

Vri tenningen til "On" posisjon i Celica. Vent 15 minutter for å nullstille pass låsesystem. Hvis dette har vært vellykket, vil lyset slutter å blinke. Vri nøkkelen til "Tilbehør", og til "Off" posisjon innen tre sekunder. Ta ut nøkkelen fra tenningen. Vent noen sekunder før du slår bilen på vanlig måte.
3

Installer et relé som vil omgå feil sikkerhetssystem hvis bilen din har en ekstern forrett. Ta kontakt med din Toyota-forhandler eller installatør for mer informasjon om installeringen. Hvis bilen din ikke har en ekstern starter, finne en elektrisk krets diagram laget spesielt for din 1990 Toyota Celica. Finn sikkerhet startsperre krets på diagrammet, og kutte krets med avbitertang. Deretter bruker du en loddebolt å lodde bypass ledningen på plass. Test installasjonen resultat ved å forsøke å slå på bilen din.
4

Besøk en Toyota-forhandler eller en lokal jernvarehandel hvis du har installert en ny tenningslåsen eller mistet en nøkkel til bilen nylig. Alle Toyota forhandlere er i stand til å lage en kopi av en nøkkel som har blitt mikrochippet, men generelt bare noen jernvareforretninger er i stand til å gjøre det. Ta kontakt med en Toyota ekspert hvis du ikke klarer å løse sikkerhetssystem problemet på egen hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67913.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer