Slik tester PCM på en Dodge

En Dodge s drivverket kontroll modul (PCM) fungerer som den sentrale datamaskinen for bilens diagnosesystem. PCM analyserer sensoravlesninger og motor funksjoner. Så snart en komponent i motoren eller drivstoff system feil, PCM problemer en kode og etiketter problemet enten "problemer" eller "pending". Hvis PCM skulle opphøre fungerer, vil din smette unna sin diagnostiske system blir upålitelige. Tester denne verdifulle enheten kan gjøres på noen få minutter er hva du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Forbered noen viktige materialer før du sjekker din Dodge sin PCM. Rådfør deg med OBD-II (on-board diagnose) skanner håndbok for en liste over generiske feilkoder. Også, finne og skrive ut Chryslers supplerende OBD-II koder på nettet og skrive dem ut. Ta en highlighter til begge og merke alle feilkoder som omhandler PCM selv. For eksempel betegner P0601 svikt i PCM selv. Mens testing av systemet, bør du holde et øye for det.
2

Plasser koding ressursene i din Dodge navigasjon sete. Deretter komme inn i bilens førersete.
3

Finn din Dodge datamaskin uttak under dashbordet. Plasseringen av denne datalink kontakten avhenger år og modell av Dodge. Det kan være under rattet, ved siden av venstre spark panel eller over gasspedalen.
4

Koble OBD-II scanner til din Dodge datamaskin stikkontakt. Slå på enheten, og slå deretter Dodge elektriske system på. Du kan eie en OBD-II scanner som krever at motoren til å kjøre også. Alltid huske på at ikke to scanner merker fungere akkurat det samme.
5

Se på enhetens skjerm. Hvis det ikke er noen koder som venter på deg, du eier en skanner som ikke er forhåndsinnstilt for automatisk kode henting. Finn prosedyren for å legge inn en "kode scan"-kommandoen. Det innebærer som regel å trykke på en knapp.
6

Bla gjennom koder på skanneren skjermen. PCM er en del av bilens drivverk. Så du kan trygt utelukke noen OBD-II koder som begynner med "B", "C" eller "U." Referere til kildematerialet du tidligere plassert i navigatøren sete og se spesielt etter koder knyttet til PCM virksomhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66916.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer