Hva elektriske problemer er det med en Toyota Highlander?

Det japanske selskapet Toyota produserer Highlander, en mid-size SUV. The Highlander driver ligner på en bil, men med lastekapasitet og utseendet til en SUV. Som i 2010, har Toyota opplevd en rekke mekaniske og elektriske problemer med sine biler, som selskapet arbeider for å reparere. Toyota Highlander elektriske problemer gå tilbake flere år. GPS System Problemer

eierne av 2004 Highlander rapport flere elektriske problemer som følge av GPS-systemet som blir knyttet sammen med andre komponenter. Problemer som varmeovner blåser kald luft, signallys feil eller sviktende og ikke-fungerende klokker og radioer var alle knyttet til problemer med GPS-systemet. Ofte er GPS-systemet ikke lenger under garantien for 2004.
Accelerator Problemer

Toyota har tilbakekalt en rekke biler på grunn av akseleratorer blir sittende fast, og noen Highlander eier må sjekke med Toyota for å se om hans gasspedalen må repareres. The Highlander har også et problem med overføring nøle når gasspedalen trykkes inn. Dette er noen ganger løses ved å ha bilens programvare diagnostisert og tilbakestille.

Sensor Defekter

Sensor problemer i Highlander datamaskin har forårsaket bilens stabilitet kontroll system til funksjonsfeil. Sensorene har også blitt rapportert å slå på alle varsellampene for ingen grunn, eller slå av og på midlertidig. Sensoren skal rekalibrering av en utdannet mekaniker.
Batterifeil

Flere eiere rapporterer sine Highlanders 'motorer skrur seg av når bilen nådde hastigheter over 55 mph. Motoren stanser, forlater driver kystfart. Mekanikere fant dette å være forårsaket av en elektrisk problem at batteriet tappes. Hybrid Highlander opplever et lignende problem der alle varsellamper lyser før hybridsystemet helt slår ned på grunn av et elektrisk problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66603.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer