Hvordan Stopp Kondens Under Car Mat

Kondens i henhold bilens gulvmatte som er et todelt problem med en enkel løsning. Varmen under en gulvmatte kommer fra eksosrør, og forårsaker fuktighet fanget i teppet til damp og samles på bunnen av matten. Fuktigheten i henhold teppet ditt må komme fra et sted, og at et sted er nesten utvilsomt air-condition-systemet. Normalt kondens i dine AC Systemet går ut gjennom et lite avløp rør i bunnen av bilen, men over tid at avløpsrøret kan få tettet og årsaken vann å Tilbakeløpsnivå inn i bilens interiør. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
Long skrutrekker
Wire pels-hengeren eller lang piperenser
Vis flere instruksjoner

1

Kick et sett med bremseklosser i bak bakhjulene. Skyv en jack under fronten på bilen din, senter den på rammen og løft bilen nok slik at du kan krype under. Fest rammen på bukker og lysbilde under.
2

Søk etter din air-condition-systemet avløpsrør under passasjer-side av kjøretøyet der skottet møter gulvet. Tapperøret varierer etter kjøretøyet, og noen bruker en 1/4-tommers diameter hard plast rør, andre bruker en stor gummislange. Noen rør stikke rett ut på gulvet, andre er såret i en halvsirkel og atter andre er innfelt i planken og omgitt av en konkav åpning.
3

Rengjør tuppen av røret ut med skrutrekker din, treffer den med en rask spray fra en hageslange for å fjerne eventuelt encrusted skitt. Når du har skitt på overflaten ut, rette ut en kleshenger, og skyv den inn i røret. Hvis spiralen slutter av ledningen vil passe inn i røret ditt, så du er på hell; denne skruen-formet spiral fungerer som en Roto-Rooter å fjerne tresko. Hvis det ikke passer, klipp av den spiral og skyv ledningen gjennom.
4

Arbeid ledningen opp røret i en back-og-tilbake bevegelse for å banke noen tresko løs og trekk deretter kable ut fra tid til annen for å fjerne rusk. Hvis du var i stand til å passe spiral ledningen inn i røret og vrir ledningen med klokken til "skru" spiral gjennom noen tresko. Røret bør være ca 12 til 24 inches lang, når du kommer så langt inn, kan du høre en dempet trykk i ledningen kommer i kontakt med bunnen av varmeveksleren
5

Trekk ledningen ut,. slippe bilen ned fra jack stands og starte den. Slår AC på full og la den kjøre. Innen noen få minutter, bør du se vannet begynner å dryppe ut av avløpsrøret. For å fullføre jobben, ta bilen til deg lokale bilvask og bruke en våt-tørr støvsuger for å trekke de resterende fuktighet ut av teppet. La mattene ut i minst en uke for å gi teppet tid til å tørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68040.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer