Buick ABS-bremsesystem Problemer

Blokkeringsfrie bremser systemer bruker en rekke sensorer, ventiler og solenoider å endre enkelte hjulene bremsetrykk. Modulerende individuell press gjør at kjøretøyet skal stoppe hjulspinn bilen under nedbremsing, siden fabrikken innstilt trykk distribusjon kan favorisere ett hjul eller en annen under visse forhold. Buick morselskap GM var en av de første til å tilby anti-sluseanlegg i 1971, så det kommer ikke som noen overraskelse at de en ting eller to om prosjektering dem. Likevel, selv de beste systemene dårligere med alderen, og det synes å være et fast mønster som som er de første til å gå på Buick. Elektroniske komponenter

Biler utstyrt med anti-lock systemer bruker et tannhjul-lignende tannhjulet festet til hjulet hub. En magnetisk sensor teller antall ganger signalet blir avbrutt av de tomme mellomrom i denne "utstyr" for å bestemme hjulhastighet, og sender denne informasjonen til en datamaskin. Datamaskinen sammenligner hvor fort hjulene roterer i forhold til hverandre og under lock-up, reduserer bremsevæske trykk til en som ikke snu.
Fluid Control

Bremsepedalen pressurizes en "master" sylinder, som deretter sender press til "slave" sylindere i bremsekalipere. Når datamaskinen sanser wheel lock-up, signaliserer det en høyhastighets solenoid å stenge ventilen til det hjulet, effektivt eliminerer bremsetrykket i problemområdet. Ifølge Mercedes, kan noen high-end blokkeringsfrie systemer pålegges løsne bremsen trykk over 30 ganger i sekundet.
Weatherpack kontakter

Eldre GM elektriske koblinger ikke var av den beste kvalitet, og det vil ofte sprekkdannelser over tid. Når vann blir tilsatt, vil terminalene begynner å korrodere og signalet vil bli avbrutt. Hvis du får en anti-lock advarsel, sjekk dine kontakter. Dette er langt unna den vanligste systemsvikt på disse bilene.
Linje trykksensorer

Disse sensorene fortelle datamaskinen hvor mye press blir utøves på kalipperne, og er kjent for å mislykkes på eldre biler. Ifølge Edmunds, Buick gjort mellom 1988 og 1995 er spesielt utsatt for denne type svikt, som vanligvis vil utløse en indikator lys på dashbordet og er lett repareres.
Magnetventil Stikker

p Som de eneste aktivt mekaniske deler i en anti-lock system, solenoider og tilhørende aluminium ventil-blokk er utsatt for slitasje over tid. Denne typen slitasje utløser ofte en dashbordet varsellys, og noen ganger ikke. Avhengig av alvorlighetsgraden av slitasje, type slitasje og alder på bilen, totalt tap av anti-lock funksjon er usannsynlig.
Wheel Sensor Failure

Dette står som en av de mest vanlige sensorsvikt på Buick, siden hjulsensorer se mye av forvitring og misbruk. Eldre magnetiske sensorer kan noen ganger løsne i huset litt, beveger seg bort fra avtrekkeren hjulet og sende unøyaktig informasjon til datamaskinen. Selv om dette er uvanlig på nyere biler, kan disse sensorene fortsatt ikke gjennom ren forvitring og vibrasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64344.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer