Slik feilsøker en '93 BMW 325

The BMW 3-serien representerer et høydepunkt av liten sportsbil design. Bilens balanse, ramme og fjæring alle arbeide sammen for å gi bilen gode kjøreegenskaper. Imidlertid er den 325 base modell med den laveste effekt-motoren. Den 325 er en bestselgende modell og er billigere enn 330 eller M3. Det finnes en rekke problemer som kan beskjære opp med en 1993 325 som det aldre. Den automatiske girkassen har vist seg å være problematisk og drivstoff pumper er et problem på tvers av alle BMW-modellen. Instruksjoner
en

Inspiser bilen mens den er parkert på et flatt underlag, slik at du kan dømme hver suspensjon hjørne likt. Selv med base motor, 325 bevart en nær 50/50 balanse mellom foran /bak og på venstre /høyre. Hvis 325 sitter lavere på ett hjørne enn noen av de andre, så det kan være et problem med fjæring på den også.

Se inni hjulet godt. Hvis noen av kontrollgruppene er brutt, da bilen må være flat-sengs til en mekaniker som det er utrygt å kjøre. Hvis fjæring har mistet spenning, da bilen kan kjøres til en mekaniker for erstatning hvis det er innenfor noen få miles.
2

Åpne panseret og inspisere motorrommet. Batteriet skal være fri for korrosjon og syre skum. Hvis det er rust, så bilen kan nekte å starte. Hvis batteriet er bobler, så du trenger en mekaniker du skal håndtere et lekkende batteri. Kontroller luftinntaket for eventuelle sprekker. Motoren brukes videre, men det vil være kort på strøm på grunn av mangel på luft. Luftinntaket kan bli patchet, men det er best å erstatte den (de er relativt billig). Se på radiator for eventuelle skader på kjøleribbene. Hvis lamellene er bøyd, så bilen kan overopphetes og skade motoren.
3

Snu 325 på og lytte for motoren å snu. Hvis motoren ikke slår seg på da bensinpumpen kan brytes. Pumpen kan ikke levere den riktige mengde gass til tenningen kamre. Bensinpumpen må bli erstattet av en BMW forhandler, så det ikke blir solgt på det åpne markedet til ikke-BMW forhandlere.
4

Shift bilen inn i "Drive" hvis det er en automatisk . Lytt på girene å endre seg over. Hvis det er en belastning klunk, deretter automatisk er på sin siste ben. Hvis bilen ikke kjøre videre etter å bli satt i "Drive", da overføringen er skutt og må skiftes. Hvis bilen er en manuell, og deretter skifte til først. Trykk clutchen ned og føler for clutch plate til å engasjere seg. Hvis koblingen ikke engasjere seg, så friksjonsputen på clutchen er utslitt og må byttes ut så snart som mulig. Hvis første spaken ikke glir, så tenner på girene kan ha brutt av. Overføringen må skiftes hvis girene er brutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67777.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer