Min baklys Vil ikke Blink

Alle kjøretøyets lys må fungere for sjåføren å operere sikkert i en drivende miljø. Dette omfatter tider med begrenset sikt forårsaket av snø, regn, tåke, hagl og nattlys. Manglende eller defekte pærer i bilens lysanlegg kan samle fix-it billetter og siteringer. Blinklys - eller blinkende baklysene - advare andre trafikanter til å snu retningen. Hvis blinklys ikke blinker, kan ulykker skyldes en driver mistolker dine intensjoner. Finne problemet med en ikke-blinkende baklys krever et par trinn og grunnleggende verktøy. Du trenger
Eiers reparere manuell
Fuse avtrekker
Socket satt
Skralle
Skrutrekkere, Elektrisk kontakt spray
Q-tips
baklys pære
Sikringer
Turn signal relé
Vis flere instruksjoner
en

Sett bilen i park eller nøytral med i nødbremsen satt. Løft panseret. Koble den negative batterikabelen med en socket og skiftenøkkel. Finn fungerende baklys. Bruk en skrutrekker til å fjerne linseholderen på baklys

Du må få tilgang til noen bak baklysene fra indre stammen panel;. Fjerne plast dekselet panelet ved å skru utgivelsen låses med en skrutrekker. Hvis du er usikker på tilgang, se i instruksjonsboken. Skyv baklys boliger ut.
2

Vri pære socket ring før det er justert til hakkene på boliger. Trekk lyspæren socket ut. Bruk en fille for å gripe pære, skyv ned og vri. Se på pære filament, noe som gjør at det ikke har blåst. Erstatt pæren med den eksakte type design og nummer hvis glødetråden har smeltet og frakoblet. Hvis pæren vises godt, bruk kontakt renere og en Q-tip til å rengjøre innsiden av pære socket sete. Rengjør og stram den lille bakken stroppen ledningen på huset, ved hjelp av en stikkontakt og kontakt renere.
3

Sjekk kobber kontakter i stikkontakten for brekkasje. Hvis pæren inneholder to filamenter, men bare én glødetråd vises blåst, må du erstatte pære. Se i brukerhåndboken for å være sikker på pæren har en standard nummer betegnelse. Kraftige pærer vil ikke fungere i en vanlig stikkontakt. Sett på heavy-duty pære med en vanlig lyspære. Vanlige lyspærer har tall som 1034 og 1157. Sett inn ny pære, og Monter baklys objektivet med en skrutrekker. Test for drift.
4

Finn fungerende baklys pære. Fjern baklys objektivet som du gjorde i forrige trinn. Hvis pæren vises godt, gå til blinklyset linse foran på kjøretøyet som sitter på samme side som fungerende baklys. Bruk en skrutrekker til å fjerne linseholderen, enten fra utsiden av grillen eller fra innsiden av gitteret panel. Bruk en skrutrekker til å løsne klipsene for å fjerne huset, hvis montert med at design.
5

Vri pære socket fra linseholderen, deretter bruke en fille til å gripe pære og vri den ut. Rengjør pære bøssingkontaktene med en O-tip og elektrisk kontakt spray. Undersøke pære filament. Hvis glødetråd vises blåst, erstatte den med riktig størrelse og design. Dette vil løse en defekt bakre baklys signal funksjonsfeil fordi de fleste foran og bak blinklys opererer utenfor samme krets ledning. Sett på objektivet, og fest skruene med en skrutrekker, eller knipse klippene tilbake på plass.
6

Se i eierens repair manual for plasseringen av dine viktigste sikringsboksen. Noen sitter bak fører-plast kit panel, mens andre montere inne i hanskerommet eller sitte i motorrommet. Knepp av lokket på sikringsboksen, og finn baklys sikringen. Bruk en sikring avtrekker for å trekke rør-type sikring ut, og fingrene til å trekke ut spade sikring. Se på interiøret glødetråd. Hvis glødetråden vises smeltet eller frakoblet, erstatte den med samme type og strømstyrke.
7

Finn blinklys releet. Det ser ut som en liten boks, vanligvis koblet til sikringsskapet. Det kan være en egen enhet knyttet til ledningsnett under dashbordet på førersiden. Koble fra stafetten, og erstatte den med en nøyaktig kopi. Noen flere releer i sikringsboksen har samme strømstyrke og plug-konfigurasjon. Bytt det midlertidig for å se om de baklys blinker når du slår indikatoren. Hvis baklys fungerer med swap, permanent erstatte stafetten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66578.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer