Vanlige grunner til at biler bryte ned

Holde opp på motoren din vedlikeholdsplan kan forlenge levetiden på motoren din. Foregående rutinemessig vedlikehold spør etter de vanlige motorproblemer, som motoren ikke starter eller steiler. Disse vanlige problemer kan løses eller unngås med noen enkle verktøy og et par timer. Dette er tid og krefter brukt som til slutt vil spare deg for tapt tid og unødvendige kostnader. Motoren trekker ikke rundt

Vanligste startvansker kan løses med rutinemessig vedlikehold. En motor som ikke vil skru er en indikasjon på et problem i det elektriske startkrets. Korrosjon på batteripolene kan begrense spenning nå starter solenoid. Starteren vil ikke fungere skikkelig uten riktig spenning. Kontroller batteripolene på batteriet og starteren er stramme og uten korrosjon, olje og smuss.
Motor Krank men vil ikke starte

En motor som skrur men vil ikke start ikke får nok drivstoff eller luft inn i sylinderen. Et tett drivstoff eller luft filter kan forårsake dette. Motoren kan også injisere drivstoff på feil tidspunkt fordi motoren timing er slått av. Filtrene brukes til å fjerne smuss og forurensninger fra drivstoff og luft. Hvis filtrene ikke var i systemet, kan partikler av skitt og rusk tette eller skade viktige komponenter som drivstoff injektorer og sylinder komponenter. Riktig timing-motoren er viktig fordi den elektroniske styreenheten overvåker stillingen av kam for å bestemme den riktige tid for å sprøyte inn brensel og sende den gnist-signalet. Hvis timingen er av, kan ikke motoren starte fordi disse to kritiske funksjoner utføres på feil tidspunkt.
Motoren stanser
p Hvis motoren stanser fra tid til annen, kan dette være et tegn på luftfilteret eller drivstoffilter er delvis tilstoppet, noe som begrenser flyten, men ikke stoppe det helt. Motor timing kan også være varierende på grunn av problemer med veivaksel og kamaksel timing sensorer. Sjekk ledningene til sensorene for å verifisere at de er i god stand. Kontroller også at sensoren er riktig installert.
Motoren går Rough

En motor som går ujevnt kan være forårsaket av ødelagte ledninger til tennpluggene, injektorer, timing sensorer og elektroniske styreenheten. Sjekk ledningsnett forbindelse å sikre at de er sikre. Motor timing litt utenfor kan føre til at motoren gå ujevnt. Drivstoffet blir sprøytet inn i sylinderen, og gnisten er tent drivstoff luft blanding, men dette blir gjort på feil tid.
Motoren overopphetes

Engine overoppheting er et vanlig problem som lett kan fikses. Motoren overopphetes fordi det ikke blir riktig kjølevæskestrømmen. Kjølevæskestrømmen kan begrenses eller reduseres ved lavt kjølevæskenivå, stakk termostat eller en dårlig vann (kjølevæske) pumpe. For å redusere forekomsten av overoppheting problemer, rutinemessig verifisere kjølemiddelet er på riktig nivå. Hvis kjølevæske er på riktig nivå og motoren fortsatt blir overopphetet, kan dette være et tegn på termostaten sitter fast lukket eller vannpumpen har sviktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66577.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer