Hvordan vite om Coil Springs må byttes

Coil fjærer på en bil påvirke dekkslitasje , ri og stabilitet . Ofte, folk mistenker andre større problemer for manglende håndtering og for tidlig dekkslitasje når fjærene er faktisk den skyldige . Gitt at fjærene er fundamentalt nok til å tåle ikke bare kabinettet , men passasjerene inne i bilen , er det viktig å forstå når de trenger utskifting . Instruksjoner
en

Feel for løs styring. Dette manifesterer seg i utsatte svinger, vingle og drivende på motorveien hastighet.
2

Undersøk dine dekk. Overvekt av slitasje bør være på slitebanen selv. Sammenlign ett dekk til et annet . Kontroller at slitasjen er ensartet på alle dekk . Overdreven glatting og slitasje på indre og ytre vegger av dekkene er en indikator på at fjærer hindrer riktig justering .
3

dytte bilen opp og ned i oppkjørselen din . Lytt etter stønner og knirker . Se bilen for å se hvor lang tid det tar for rebounding å bosette seg. Overdreven hoppende etter at du la bilen gå er en indikator på slitte fjærer .
4

ta hensyn til hvor mye du pleier å helle i setet som du går rundt hjørner . En viktig funksjon av fjærer på et kjøretøy , er å holde chassiset sentrert og plantet. Overdreven lener fra chassiset og i forlengelsen , er sjåføren en indikator på iført fjærer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68410.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer